eski dağıtımlarda dil depo adreslerini güncellemek

Başlatan mehmet duran, 20 Ocak 2016 - 21:53:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehmet duran

selamlar ubuntu 10.10 notebok edition kullanmak istiyorum ama kurulum yapınca dil depoları 404 hatası veriyor tam anlamıyla türkçeye çeviremiyorum sistemi bir çözümü varmıdır yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

heartsmagic

Sadece dil deposu değil, hiçbir depo çalışmaz normalde. Depolar için ek işlem mi yaptın? 
10.10 çok ama çok geride kaldı, neden kullanıyorsun kendisini? 
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

mehmet duran

hayır hiçbir işlem yapmadım bana standart gelen yazılımlar yeterli eskide olsalar sorun değil ama yarımyamalak türkçe olunca olmuyor

heartsmagic

Normal depolar için bir yerlerde eski depolar var, bir şekilde ayarlanabiliyor ama dil depoları için olduğunu sanmıyorum. Bilen varsa not düşebilir.
Ben 10.10 üzerinde durayım, burada mesele standart gelen yazılımların yetip yetmemesi değil sadece. Adı geçen sürüm yaklaşık 6 senelik bir sürüm ve desteği biteli çok ama çok uzun süre oldu. Bu desteğin arasında güvenlik güncellemeleri de var. 

Sistemin yeniyse en güncel sürümü veya en güncel LTS sürümü tercih et. Sistemin eskiyse hafif masaüstüne sahip dağıtımları deneyebilirsin.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

mehmet duran

eski bir notebok 10.10 ile çok stabil çalışıyor diğer hafif dağıtımlarıda denedim ama hoşuma gitmediler güvenlik açısında açıkçası çok bir kaygım yok yeni nesil ubuntununda yandaki o barı hoşuma gitmiyor