Kali linux bir sorun

Başlatan ironx1, 18 Ocak 2016 - 20:12:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ironx1

Merhaba arkadaşlar ben pc ye win7 kali yükledim daha sonra pc yi açtım ve sadece kali linux 2.0 seçeneği vardı win7 de önemli dosyalarım var sorunu nasıl hallederim ?

fsutil

Kurulumu nasıl yaptınız daha fazla ayrıntı vermelisiniz ki soruna çözüm daha kolay sağlansın. İlk olarak şu komutun çıktısını aktarın

fdisk -l

ironx1

Alıntı yapılan: Asia - 18 Ocak 2016 - 20:37:47
Kurulumu nasıl yaptınız daha fazla ayrıntı vermelisiniz ki soruna çözüm daha kolay sağlansın. İlk olarak şu komutun çıktısını aktarın

fdisk -l
Windowsa format atıyorum formattan sonra eski dosyalar bir klasörde saklanıyormuş.

fsutil

Alıntı yapılan: ironx1 - 18 Ocak 2016 - 20:52:28
Alıntı yapılan: Asia - 18 Ocak 2016 - 20:37:47

fdisk -l
Windowsa format atıyorum formattan sonra eski dosyalar bir klasörde saklanıyormuş.

Öyle bir şey yapmayın, format her şeyi silmek demektir. Sizin bahsettiğiniz 'yükseltme' .

Verdigim komutun çıktısını paylaşırsanız daha netleşir olay

ata1

-DıLgEş-

Alıntı yapılan: ironx1Alıntı yapılan: Asia - 2016-01-18, 20:37:47Kurulumu nasıl yaptınız daha fazla ayrıntı vermelisiniz ki soruna çözüm daha kolay sağlansın. İlk olarak şu komutun çıktısını aktarın

Kod: [Seç]fdisk -lWindowsa format atıyorum formattan sonra eski dosyalar bir klasörde saklanıyormuş.
Formattan sonra Windows disk bölümüne geldiğinizde orada içinde old sözcügü geçen bi klasör var orada format önesi dosyalar bekliyor ama windows üzerinde windows kurduysanız ve o disk bölümünü biçimlendirmediyeniz... Bilmem anlatabildim mi?
Aşkın; gözü kör, kulağı sağır, dili tutuk, aklı kıttır..! Hayır yani bu halde nasıl herkesi madara ediyor onu çözemedim..