ubuntu 14.04 LTS | Error: Could not connect to JACK! | Ses Kaydetme Sorunu

Başlatan Mr. Robot, 17 Ocak 2016 - 20:14:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mr. Robot

SimpleScreenRecorder programını kullanarak ekran videosu çekimi yapmaktayım ancak ek olarak mikrofondan ses kaydetmeye çalıştığımda aşağıdaki sorunla karşılaşıyorum.

[PageRecord::StartPage] Starting page ...
[JACKInput::Init] Error: Could not connect to JACK!
[PageRecord::StartPage] Error: Something went wrong during initialization.
[PageRecord::StartPage] Started page.

heartsmagic

Pek, uygulamanın kendisi değil de normal ses kaydedici ile denediğinde böyle bir sorun oluyor mu?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Mr. Robot

Alıntı yapılan: heartsmagic - 17 Ocak 2016 - 20:37:20
Pek, uygulamanın kendisi değil de normal ses kaydedici ile denediğinde böyle bir sorun oluyor mu?

hocam, audacity ile denedim herhangi bir sorun yok.

heartsmagic

Uygulamanın ses ayarlarında seçim yapabildiğin bir yer var mı? Pulseaudiou gibi?

Mr. Robot

Alıntı yapılan: heartsmagic - 17 Ocak 2016 - 21:02:22
Uygulamanın ses ayarlarında seçim yapabildiğin bir yer var mı? Pulseaudiou gibi?

evet hocam şimdi oldu ama kayıtı izlediğimde bu kez sesi kesikli kesikli kaydetmiş sizce bu sorunun bir çözümü olabilir mi? bu arada teşekkürler.

heartsmagic

Çözüm adına bir fikrim yok ama ikinci bir uygulama olarak Simple Screen Recorder isimli uygulamaya bakabilirsin. İlla bunu isterim diyorsan müsait ve geniş bir zamanda bakınmaya çalışırız.

seron

Soruna çözüm getirmeyecek ama ben Kazam da sorun yaşamıyorum. İsterseniz deneyebilirsiniz.

Şayet sorunlar devam ediyorsa, ben buna benzer sorunları özellikleri düşük bir bilgisayarda da yaşamıştım. Sistem özelliklerinizi de detaylı verebilirseniz, belki bir ipucu yakalarız. Linux'da ekran videosu çekmek normalden daha fazla sisteme yükleniyor ve özellikler düşük ise sorunlara sebebiyet verebiliyor gibi geldi bana.

Bir de, eğer videolarınızı 10 dakikadan daha uzun süreyle çekerseniz, sistem donması gibi sorunlar çıkabiliyor. Bu nedenle parça parça çekmeniz daha faydalı olabilir.