Ubuntu kurulum yardim

Başlatan Explorer752, 17 Ocak 2016 - 17:31:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Explorer752

Selam arkadaslar sorunu yazmaktansa gorsel olarak gostermek ve anlatmak istedim yardim ederseniz sevinirim.

http://youtu.be/VLreRoOLJUA

heartsmagic

Yazman bizler için daha ideal olan yol. Ne oluyor örneğin orada "Install" veya "try without install" dediğinde? "casper" dediğin şey bilgisayar markası olan Casper değil, o konuya takılma. Mor meselesine de takılma. Sorun ne bizlere ayrıntılarıyla anlat lütfen. Video yükleme ama, ne gördüysen sıkıntı olarak anlat. 
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Explorer752

Gorsel olarak daha rahat Anlaticagima inandigim icin bu yolla paylasim yapmak istedim. Ozaman yazili olarakda anlatayim sizelere. Ben ilk olaraka kali linux kurdum ve kali linux sanirsam driver probleminden dolayi yukluyemedim simdide ubuntu yukleyeyim dedim ama bu seferde grub ekraninda install diyince direk karsima cikan ekran siyah bir ekran yazisiz ve duz ilerleme kaydetmiyor furumlardada arastirdim ama bir veriye ulasamadim. Tesekkur ederim

heartsmagic

Ubuntu için indirdiğin ISO'nun md5 bütünlüğünü denetlemiş miydin?
Grub satırında e tuşuna basıyorsun hani, orada quiet splash -- yazan bir yer var. Onu nomodeset ekle, şöyle olacak yani:

..... quiet splash nomodeset --

Sonra ctrl+x ile açmayı dene bakalım ne olacak.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Explorer752

Alıntı yapılan: heartsmagic - 17 Ocak 2016 - 21:07:02
Ubuntu için indirdiğin ISO'nun md5 bütünlüğünü denetlemiş miydin?
Grub satırında e tuşuna basıyorsun hani, orada quiet splash -- yazan bir yer var. Onu nomodeset ekle, şöyle olacak yani:

..... quiet splash nomodeset --

Sonra ctrl+x ile açmayı dene bakalım ne olacak.

Dostum cok tesekkur ederim Cok ise yaradi ve cozumu buldum tesekkur ederim.

neynefes