Google Chrome Eklentileri Düzgün Çalışmıyor

Başlatan sayz, 13 Ocak 2016 - 02:48:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sayz

Arkadaşlar geçen gün sıfırdan bi Mint kurdum, google chrome yükledim her zamanki gibi ama eklentilerim çalışmıyor nedense. Ekte yolladığım ekran görüntüsünde de görüleceği gibi bomboş bi çerçeve geliyor tüm eklentilerde durum aynı. Eklentinin seçenekler sayfasına girince iyice sapıtıyor. Var mı bu problemle karşılaşan daha önce? ne önerirsiniz?

Eklentileri kaldırıp tekrar yükleyince düzeliyor bu arada ama sebebini merak ettim.

önemsiz not: yeni konu açarken de şu gözüme çarptı: "kısayollar: göndermek için alt+s veya önizleme yapmak için alt+p\'ye basın"  cümlesinde bir ters bölü işareti unutulmuş. arada onu da kaynatayım bari.  :)

[eklenti yönetici tarafından silindi]

mhmtkrktr

Yeniden kurunca düzeliyor deyince, eklenti uyumsuzluğu diyeceğim ama bu durum genelde var olanı güncelleyince ortaya çıkabiliyor. Oysa ki sistem sıfırdan kurulmuş.
Eklentilerin bulunduğu, ~/.config/google-chrome/Default/Extensions dizinin de yetkilendirmeyle ilgili bir değişiklik yapmamışsan, kendi adıma hiç bir fikrim yok. :)

heartsmagic

Eklentiler başka bir yerden mi taşınıyor?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

sayz

Yani şöyle normalde benim google hesabımda kayıtlı hepsi senkronize. Nerde oturum açarsam chrome'da tüm eklentilerim  geliyor hemen ama bu sefer saçmaladılar böyle niyeyse.

heartsmagic

Sorun Mint temelli mi acaba? Hani bir sonraki yüklemede olur mu olmaz mı bilemediğimiz için hata kaydı olaylarına girmek de makul değil.

sayz

Valla hiçbir şey anlamadım ben bu işten. Hani daha önce linuxda kullanmadım desem değil Windows'da iken eklediğim eklentiler de var yine linux mint'te eklediğim eklentiler de var. Şaşırdım yani. Çalışmayanı kaldırıyorum tekrar yüklüyorum hiçbir problem yok. Anlamadım valla.

heartsmagic

Bir seferlikse ve tüm eklentileri düzelttiysen üzerinde durma bence.

sayz

Ya düzeltmedim bilerek belki sebebini öğrenebiliriz diye de çok da önemli değil yani haklısın.

heartsmagic

Biraz bakındım ama sorunların çoğu eşleştirme yapma üzerine, yaptıktan sonra sorun yaşayın birilerini bulamadım şu kısacık bakınmamda.

sayz

Ben bunu kabullendim artık ya bazen hiç anlaşılmayan yerden öylesine kafasına esip patlayabiliyor her uygulama. Vardır bi hikmeti deyip geçmek en iyi çözüm oluyor o zamanlarda