[Çözüldü] Bilgisayar Kapanıyor

Başlatan LinuxforUbuntu, 11 Ocak 2016 - 18:25:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

seron

Evet diyebilirim. Heartsmagic açıklamış:
Alıntı yapılan: heartsmagic - 12 Ocak 2016 - 20:06:24
Sıcaklık artışını ilk iletide bahsedilen durumlarda gözlemlemek lazım. Örneğin bir video aç izlemeye başla, sonra ara ara sıcaklığı denetle.
yalnız şunu anlamadım: neden temasdan kuşkulanmıyorsunuz?

LinuxforUbuntu

Kapağı çıkarınca temassızlık geçmiş olabilir dediniz, ama temassızlıkla olsa kapağı kapatınca da düzelmiş kalması gerekmez miydi?

Beş tane video açtım ve sıcaklık kritik seviyeye yaklaştı, sonra da bilgisayar kendini kapattı. Isınma sorunu gibi görünüyo. Peki ne yapmak gerekir?

seron

Alıntı yapılan: LinuxforUbuntu - 13 Ocak 2016 - 19:00:51
Kapağı çıkarınca temassızlık geçmiş olabilir dediniz, ama temassızlıkla olsa kapağı kapatınca da düzelmiş kalması gerekmez miydi?

Beş tane video açtım ve sıcaklık kritik seviyeye yaklaştı, sonra da bilgisayar kendini kapattı. Isınma sorunu gibi görünüyo. Peki ne yapmak gerekir?
:)
Alıntı yapılan: seron - 13 Ocak 2016 - 15:53:46
(...)
Her hal-ü'karda bakımcıya götürmenizi tavsiye ederim. ama iyi bir bakımcıya; adı bakımcı olan, sadece format atarak para kazananlara değil.

şayet söktüğünüz kapakta hiç haba deliği yok ise, bir havya ya da matkap ile düzgünce delikler açarak da deneyebilirsiniz ki, blgisayarınızın garantisi bozulur baştan söyliyeyim :)
;)

ata1

sistemden yapılacak bir şey yok .Kısaca tamir edilmeli servise gitmelisiniz.

LinuxforUbuntu

İlgilenen ve yardım etmeye çalışanlara teşekkür ederim.

heartsmagic

Sorun Windows tarafında da olmasa grafik kartı sürcülerine veya bir başka soruna bakalım derdim ama iki tarafta da olunca daha çok donanımsal bir sıkıntıyı işaret ediyor gibi. En azından temizlik gerekiyordur :) Etiketlendiği için konumuzu kapatalım.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.