unity ekran/masaüstü bölme

Başlatan thedisabler, 11 Ocak 2016 - 09:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

thedisabler

ben acemiyim, lakin forum içinde tüm türevleriyle arattırdım lakin soruma cevap bulamadım.
sorum şu, bu unity masaüstünde önceki yıllarda sanıyorum 2011 yılı felandı masaüstüne çift tıkladığımda masaüstünü 4 parçaya bölüyor 4 farklı çalışma alanı yapıyordu.
şu an 14.04 LTS yüklü.
şu an bunu yapamıyorum. nasıl yaparım?
pek kıymetli ubuntu forum dünyasına saygılarımı iletiyorum

-DıLgEş-

Alıntı yapılan: thedisablerben acemiyim, lakin forum içinde tüm türevleriyle arattırdım lakin soruma cevap bulamadım.
sorum şu, bu unity masaüstünde önceki yıllarda sanıyorum 2011 yılı felandı masaüstüne çift tıkladığımda masaüstünü 4 parçaya bölüyor 4 farklı çalışma alanı yapıyordu.
şu an 14.04 LTS yüklü.
şu an bunu yapamıyorum. nasıl yaparım?
pek kıymetli ubuntu forum dünyasına saygılarımı iletiyorum
Şuan ubuntu kullanmıyorum ama sağ tık masaüstü duvar kağıdı ayarlarındaki 2. Sekmede hallolur..
Aşkın; gözü kör, kulağı sağır, dili tutuk, aklı kıttır..! Hayır yani bu halde nasıl herkesi madara ediyor onu çözemedim..

mendirec

Sistem Ayarları ==> Görünüş ==> Davranış ==> Çalışma alanları etkinleştir kutucuğuna tik koyun.

ahmet_matematikci

♥ Kız tavlamak için kahraman olmak gerekmez. Doğru kadın zaten sizi kahraman yapar ;)

thedisabler

bu dediklerinizi yapamadım, lakin şimdi de unity gitti gnome ye döndü

peki bu dediğimiz işlem gnome masaüstünde mümkünmüdür. yani ekranı 4 çalışma alanına bölmek,

heartsmagic

Durduk yere dönmez Unity masaüstü Gnome'a? Ne yaptın, Gnome Shell mi kurdun?
Orada da vardı çalışma alanı imkânı, en kötü Gnome Tweak Tool kurulup bakılabilir.

Fakat, anlatılan şeyleri neden yapamadın? Neydi yani sıkıntı?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.