Remix OS Android

Başlatan turkerataturk, 11 Ocak 2016 - 00:45:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

betseg

lnxdev

Arkadaşlar kendi orjinal internet üzerindeki sürümü yayımlanmadan önce sızan sürümü kullandım. İçinde google play ve hizmeti, chrome yüklü geliyor açıkcası bu sızan sürümü benim kendi usb bellğimde daha iyi performans verdi. Kendi yayımladıkları sürüm de farklı sorunlar yaşamıştım isterseniz bir göz atın.

Önceden sızan sürüm

seron

@lnxdev, keşke doğrudan indirme bağlantısını verseydin; verdiğin bağlantıdaki köprüler beni oradan oraya, oradan oraya yönlendirip durdu ve sonunda "ben bir geliştiriciyim" kutucuğunu doldurmamı şart koştu. Her açılan sayfa da splash pop up ekran açıp duruyor. Küfür ederek vazgeçtim. Kurmam da denemem de böyle bir sürümü >:(

Reverser

Google play hizmetlerini kurmayı denedim fakat başarılı olamadım kurabilen varsa nasıl yaptığını anlatsın :D

XFCE ROCKS !
Powered by Thunar & XFWM4

lnxdev

Alıntı yapılan: seron - 13 Ocak 2016 - 20:45:40
@lnxdev, keşke doğrudan indirme bağlantısını verseydin; verdiğin bağlantıdaki köprüler beni oradan oraya, oradan oraya yönlendirip durdu ve sonunda "ben bir geliştiriciyim" kutucuğunu doldurmamı şart koştu. Her açılan sayfa da splash pop up ekran açıp duruyor. Küfür ederek vazgeçtim. Kurmam da denemem de böyle bir sürümü >:(

@seron, aslında orada cidden direk olarak indirme linki vardı. Sanırım içeriği değiştirmişler bu kadar olur.

Alıntı yapılan: Reverser - 13 Ocak 2016 - 21:27:53
Google play hizmetlerini kurmayı denedim fakat başarılı olamadım kurabilen varsa nasıl yaptığını anlatsın :D

Ben indirdiğim sızmış sürümü internete yükleyip buraya link koyarım.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 13 Ocak 2016 - 23:32:40

Arkadaşlar google play içeren sürümü google drive hesabıma yükledim. Aşağıdaki link ile direk indirip aynı kurulum işlemlerini yaparak yükleyebilirsiniz.

Remix OS sızan sürümü google drive linki

alikemal0162

Alıntı yapılan: sayzAlıntı yapılan: seron - 2016-01-12, 16:42:16Bence olmamış. biraz daha geliştirseler daha iyi olur. Bu arada aklıma nedense Linux Deepin geldi...
Bence güzel olmamıs ne demek ya 3. yıldızlı aşçıya yemeğin guzel veya çirkin olmus demek gibi bir sey bi.Elestirilirken sebeb söylenir,hatalar söylenir.Bodoslama ""bence olmamıs" söylenmez

burak öztürk

Kendi sitesinde bulamadım; Lisans nedir? Ayrıca açık kaynak mı?
Yoksa "Bunu kullanmayı kabul ederek tüm ahlaki, yasal ..vs haklarıdan vazgeçiyorum" gibi bir lisans anlaşması mı var?

seron

Alıntı yapılan: alikemal0162 - 14 Ocak 2016 - 15:17:40
Alıntı yapılan: sayzAlıntı yapılan: seron - 2016-01-12, 16:42:16Bence olmamış. biraz daha geliştirseler daha iyi olur. Bu arada aklıma nedense Linux Deepin geldi...
Bence güzel olmamıs ne demek ya 3. yıldızlı aşçıya yemeğin guzel veya çirkin olmus demek gibi bir sey bi.Elestirilirken sebeb söylenir,hatalar söylenir.Bodoslama ""bence olmamıs" söylenmez
Tabii efendim nasıl dilerseniz >:(
Ben kendi açımdan (bence) değerlendirdiğim için sebep göstermem şart değil. genel anlamda "Olmamış, kullanılmaz bu" deseydim, haksız olurdum.

Yazışmalarda kullanılan üsluba dikat etmemek, zaman zaman sorunlara neden oluyor. Niyet iyi de olsa, "bu ne ya" "bodoslama dalınmaz" gibi sert eleştiri hissiyatı çağrıştıran bu tip ifadelere yer verilmemeli. Ben az önce okuduğum şeyden "birisi çıktı, bilip bilmeden bana çatıyor" düşüncesine kapıldım.

Sebebi aşağıdaki resimde belirttim:

Ekte ip adresi gözüktüğü için kaldırılmıştır.

seron

İlgilenenleriniz için şurada bir video buldum:
https://www.youtube.com/watch?v=TA7UtwM9MRY
Ecnebi bir amca İgilizce olarak anlatıyor...

nesetdemir

Merhaba arkadaşlar
Ben Remix os u direk hdd kurmak istiyorum. İnternette araştırmalarımda hep windows yanına kurmak üzerine anlatımlar mevcut bense direk tek sistem olarak çalışsın istiyorum.
Şöyle bir mantık yürüttüm. Usb belleğe kurulum yaptım sonra ubuntu disk yöneticisi ile bunun imajını aldım ve hdd ye restore ettim. Burada sıkıntı yok fakat hdd boot edemedim boot error alıyorum. Farklı bir yöntem önerisi olan yada bu hatayı nasıl çözeceğimi bilen varmı? Şimdiden teşekkürler.

illedelinux

Ubuntu disk yöneticisi ile usbden nasıl imaj aldın?
GNU/Linux kullanmıyorum, onu yaşıyorum...

heartsmagic

Alıntı yapılan: nesetdemirMerhaba arkadaşlar
ubuntu disk yöneticisi ile bunun imajını aldım ve hdd ye restore ettim. Burada sıkıntı yok fakat hdd boot edemedim boot error alıyorum. Farklı bir yöntem önerisi olan yada bu hatayı nasıl çözeceğimi bilen varmı? Şimdiden teşekkürler.

Konuyla hiç alakam yok ama açılış nasıl yapılıyorsa doğru diskte mi arıyor dosyaları diye bakman lazım muhtemelen.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

nesetdemir

Açılışı doğru diskte arıyor fakat usb yi hdd kopyalarken sanırım boot edilebilir gelmiyor. Ne bileyim başına grub felan kursam boot edebilir miyim acaba yada direk usb ye yazdığımız gibi hdd yazmanın yolu varmıdır onu çözmem lazım :)

@illedelinux disk yöneticisinde usb seçtim ayar menüsünden disk kalıbı oluştur dedim. Sonra hdd seçtim disk kalınını geri yükle dedim.

heartsmagic

Sistem başlatıcı olarak ne kullanıyor bu işletim sistemi?

Suraka

Ben yükledim alpha sürümü olarak gayet başarılı bence performansı USB belleğe göre baya iyi. Tabi Google play store Nasıl oldu anlamadım ama hallettim bi şekilde. :)

nesetdemir

@heartsmagic ne kullanıyor bilmiyorum fakat ben çözümü uzun ama şöyle buldum.
Hdd mi bir harisi usb kutuya bağladım sonra usbden bilgisayarıma taktım ve remixos'u unetbootin ile hdd'ye yazdım. Taktım çalıştı. Benim gibi tek işletim sistemi olarak kullanmak isteyenler deneyebilir. Dikkat tüm diskiniz sıfırlanabilir...

gecegezen

Alıntı yapılan: heartsmagic - 15 Şubat 2016 - 11:44:09
Sistem başlatıcı olarak ne kullanıyor bu işletim sistemi?
Çok fazla incelemedim ama efi için grub, klasik sistemler içinse syslinux kullanıyor gördüğüm kadarı ile.
Yotube kanalım hepinizi beklerim...
https://www.youtube.com/channel/UCsRQPZxNJKZbfpGy6r97nJw

heartsmagic

Grub ise kurcalarız diyecektim ama sorun çözülmüş bir şekilde :)