[K,X,L] Ubuntu, Türevleri Ve Diğer Dağıtımlara Ait Masaüstü Ekran Görüntüleriniz

Başlatan Ubuntu, 22 Şubat 2008 - 23:36:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 201 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mhmtkrktr

Forum yönetimine bir sorum olacak. Bir önceki mesajımın üstünde aynı konuya ait birkaç tane daha mesaj vardı.  Şuan için kaldırılmış gibi görünüyor. O mesajları neden göremediğimi, kaldırıldıysa da, forum kuralları dahilinde hangi sebeple kaldırıldığını öğrenebilir miyim?

neynefes

Konuşmaların gereksiz bir döngüye gireceğini ve uslubun kaymaya başladığını gördüğüm için mesajları kaldırdım. Bu konuda bilgilendirme de yaptım. Ayrıca başlık amacı da fazlaca bulanıyordu. Mesajlarınızı silmedim, içeriye aldım.

mhmtkrktr

meda

Alıntı yapılan: karboran - 17 Aralık 2015 - 15:01:25
@meda
Ubuntu  için aşağıdaki bağlantıdakileri uyguladıktan sonra baya düzeldi diyebilirim.
http://askubuntu.com/questions/527349/font-rendering-problem-in-ubuntu

Sonra Elementary Os 'un yeni sürümünü çıkmış yakın zamanda. İndirip kurdum.
Universal Acces'den  Large Text i seçtim. Sonra Noto ve Fira Monu yu indirip font ayarlarımı aşağıdaki gibi yaptım.

Ve sonuç :)

Unutmadan gamma'yı 0.8 e çekmek gerçekten işe yaradı :) .
Gözlerim duacı @meda.
Güle güle kullanın. :) İnfinality ayarlarını yaparken USE_STYLE="DEFAULT UBUNTU ya LİNUX yapmanız Türkçe karakter problemi olan yerlerde bu sorunu çözecektir. http://www.webupd8.org/2013/06/better-font-rendering-in-linux-with.html  Elemetary OS 0.3.2 Freya üstüne  düzeltmeler içeren 2 tane sürüm yayınlanmasına rağmen  kararlılığı nasıl ?
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"

karboran

Alıntı Yap
Güle güle kullanın. :) İnfinality ayarlarını yaparken USE_STYLE="DEFAULT UBUNTU ya LİNUX yapmanız Türkçe karakter problemi olan yerlerde bu sorunu çözecektir. http://www.webupd8.org/2013/06/better-font-rendering-in-linux-with.html  Elemetary OS 0.3.2 Freya üstüne  düzeltmeler içeren 2 tane sürüm yayınlanmasına rağmen  kararlılığı nasıl ?

Frayenin ilk halini kullandım kararsızdı ve hiç hoşuma gitmemişti. Luna'daki değeri gözümden düşmüştü. Lakin düzeltmelerden sonra gerçekten çok hoşuma gitti. Kuralı beri Python OpenCv bitirme ödevine uğraştım, javada netbeans kullanarak ödevimi yaptım dvd den veri kopyaladım harddisk bağladım büyük koplayama işlemleri yaptım, müzik dinledim, birdie den tweet okudum felan baya baya test ettim sayılır bir kere bile hata almadım donmadan sıkıntısız kullandım. Maşallah diyeyim :) . Böyle gider inşallah.
Kabin basıncı düştü motorlarda arıza !
Vakit süratle aksın hakimiyet kur nabıza !
İçinden nasıl geldiyse yaz anlat herşeyi ,
Bu mektup varmıcak hayalini kurduğun kıza !

arpia

karboran

Alıntı yapılan: arpia - 18 Aralık 2015 - 11:04:44
Birde alıntılara ekran görüntüleri dahil olmasa süper olacak :)
Çok haklısın hocam. Farkında olarak bilerek isteyerek yaptım, üşendim resmen gece gece :D . Şimdi düzelttim. Saygılar  :)
Kabin basıncı düştü motorlarda arıza !
Vakit süratle aksın hakimiyet kur nabıza !
İçinden nasıl geldiyse yaz anlat herşeyi ,
Bu mektup varmıcak hayalini kurduğun kıza !

7hr33l3t73r

ARCH/DWM yine. Ufak bir kac degisiklik ve  sistem tepsisi eklendi.
dc -e '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb207356256404211981204295703670388snlbxq'
https://www.getgnu.org/gnulinux/gnulinux-ipuclari/nasil-akillica-soru-sorulur.html

neynefes

7hr33l3t73r

dc -e '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb207356256404211981204295703670388snlbxq'
https://www.getgnu.org/gnulinux/gnulinux-ipuclari/nasil-akillica-soru-sorulur.html

ata1

seron

Bu güzeldi. Söylemeye çalıştığım bu işte... İkonların renk ve tipleri ile arkaplan cuk oturmuş. Panel de iyi.

ata1

Alıntı yapılan: seron - 18 Aralık 2015 - 21:37:11
Bu güzeldi. Söylemeye çalıştığım bu işte... İkonların renk ve tipleri ile arkaplan cuk oturmuş. Panel de iyi.
;D sen hele grub ekranınla birde giriş ekranını görsen deli olursun.sana kızdım yaptım haha  ;D ;D

Reverser

XFCE ROCKS !