[K,X,L] Ubuntu, Türevleri Ve Diğer Dağıtımlara Ait Masaüstü Ekran Görüntüleriniz

Başlatan Ubuntu, 22 Şubat 2008 - 23:36:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 77 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fsutil

-DıLgEş-

Alıntı yapılan: neynefesFantastik duvar kağıdı severler için birkaç güzel çalışma önereyim.
http://desktopography.net/exhibition/2015
Teşekkürler..
Aşkın; gözü kör, kulağı sağır, dili tutuk, aklı kıttır..! Hayır yani bu halde nasıl herkesi madara ediyor onu çözemedim..

sezmen

Lİnuxmint 17.3 Cinnamon...
Arkaplan linuxmint ekibine gönderdiğim kendi çekimim olup bu sürümde öntanımlı arkaplanlar arasında sunulmuştur. Buradan ilgileri ve seçimleri için linuxmint ekibine teşekkür ediyorum.

Linux merakla başlar, bağımlılık yapar. Linux gönül işidir.

https://500px.com/sezginmendil

furkankalkan

Alıntı yapılan: MaRJiNaL - 08 Aralık 2015 - 06:57:36
Alıntı yapılan: furkankalkanÇoktandır Ekran görüntüsü atmıyorduk 
[img width=600,height=197]http://i.imgur.com/0tlJtSS.png[/img]
İmgur görselleri gözükmüyor..
Lover
twitter.com/furkan_kalkan1

Reverser

XFCE ROCKS !
Powered by Thunar & XFWM4

ata1

neynefes

ata1

15.12 kırmızı beyaz

fsutil

-DıLgEş-

Aşkın; gözü kör, kulağı sağır, dili tutuk, aklı kıttır..! Hayır yani bu halde nasıl herkesi madara ediyor onu çözemedim..

cokomoko

''Eğer 386BSD ben Linux'a başladığımda var olsaydı, Linux büyük bir olasılıkla olmazdı."
........................Linus Torvalds..........................
İnsanın aradığı sadece huzur ve mutluluktur, 1 numara olmak yalnız kalmak demektir ve 1 numara kalmak için birçok şeyi feda etmek zorunda kalırsın...

-DıLgEş-

@unsigned int, @ata1 bu güzel duvar kağıtlarını nereden buluyorsunuz?

neynefes

Tekrar yönlendireyim. Behance, deviantart, wallhaven.. benzeri çok site var. Ücretli ücretsiz bir sürü duvar kağıdı bulabilirsiniz. Yine denk geldikçe güzel çalışmalar olan bağlantıları buradan paylaşırım.

ata1

Reverser

@MaRJiNaL, bu iş için hergün 2 saatten fazla olmamak kaydıyla ek mesai harcıyorum ister istemez çıkıyor ortaya bir şeyler :P

XFCE ROCKS !
Powered by Thunar & XFWM4

ata1

Manjaro Xfce RedWhite (Kırmızı Beyaz) 15.12

Tema: xfce-winter
Simge Seti: archdroıd grey
Font Tipi: Cantarell
Pencere Teması: Menda
Fare İkon Teması: Menda

-DıLgEş-

Alıntı yapılan: unsigned int@MaRJiNaL, bu iş için hergün 2 saatten fazla olmamak kaydıyla ek mesai harcıyorum ister istemez çıkıyor ortaya bir şeyler
Evet ama sonucta cok guzel oluyor..

betseg

cokomoko

''Eğer 386BSD ben Linux'a başladığımda var olsaydı, Linux büyük bir olasılıkla olmazdı."
........................Linus Torvalds..........................
İnsanın aradığı sadece huzur ve mutluluktur, 1 numara olmak yalnız kalmak demektir ve 1 numara kalmak için birçok şeyi feda etmek zorunda kalırsın...

Sh4oTT

-DıLgEş-

@cokomoko Hocam, conky güzelmiş.. Sakıncası yoksa paylaşır mısınız..

ata1

işni görür mü ?

# — Conky settings — #

background yes

update_interval 1
total_run_times 0
net_avg_samples 2

override_utf8_locale yes

double_buffer yes
no_buffers yes

text_buffer_size 2048
imlib_cache_size 0

temperature_unit celcius

# — Window specifications — #

own_window_class Conky
own_window yes
own_window_type conky
own_window_transparent yes
own_window_hints undecorated,below,sticky,skip_taskbar,skip_pager

border_inner_margin 0
border_outer_margin 0

minimum_size 300 300
maximum_width 300

alignment top_right

gap_x 30
gap_y 75

# — Graphics settings — #
draw_shades no
draw_outline no
draw_borders no
draw_graph_borders no

# — Text settings — #
use_xft yes
xftfont hooge 05_53:size=6
xftalpha 0.5

default_color FFFFFF

uppercase no
use_spacer right

color0 white
color1 orange
color2 green

# — Lua Load — #

lua_load $HOME/.conky/cronograph/scripts/clock_rings.lua
lua_draw_hook_pre clock_rings
lua_load $HOME/.Conky/cronograph/scripts/multi_rings.lua
lua_draw_hook_post main

TEXT
${execi 500 bash $HOME/.conky/cronograph/accuweather/accuw_script}
${voffset 29}${offset 120}BAT:
${voffset 17}${goto 65}${font hooge 05_53:size=12}${time %H:%M}${font}${goto 185}UPTIME:
${voffset 2}${goto 65}${time %a %d %b}${goto 185}${uptime}
${voffset 2}${goto 65}${time %Y}
${voffset -6}${goto 145}HD
${voffset 12}${alignc}${fs_free}/${fs_size}
${voffset 36}${goto 91}${cpu cpu0}%${goto 221}${memperc}%
${voffset 10}${goto 76}CPU${goto 205}MEM
${voffset 20}${goto 90}${font hooge 05_53:size=12}${execpi 600 sed -n '4p' $HOME/.conky/cronograph/accuweather/curr_cond}°${voffset -32}${goto 125}${font conkyweather:size=40}${execpi 600 sed -n '2p' $HOME/.conky/cronograph/accuweather/curr_cond}${font}${voffset -12}${goto 185}${execpi 600 sed -n '3p' $HOME/.conky/cronograph/accuweather/curr_cond}${voffset 12}${goto 185}${font conkyweather:size=20}${voffset 7}${goto 80}${execpi 600 sed -n '7p' $HOME/.conky/cronograph/accuweather/tod_ton}${goto 135}${execpi 600 sed -n '12p' $HOME/.conky/cronograph/accuweather/tod_ton}${goto 185}${execpi 600 sed -n '17p' $HOME/.conky/cronograph/accuweather/tod_ton}${font}${voffset 6}${goto 84}${execpi 600 sed -n '9p' $HOME/.conky/cronograph/accuweather/tod_ton}°/${execpi 600 sed -n '10p' $HOME/.Conky/cronograph/accuweather/tod_ton}°${goto 140}${execpi 600 sed -n '14p' $HOME/.conky/cronograph/accuweather/tod_ton}°/${execpi 600 sed -n '15p' $HOME/.conky/cronograph/accuweather/tod_ton}°${goto 190}${execpi 600 sed -n '19p' $HOME/.conky/cronograph/accuweather/tod_ton}°/${execpi 600 sed -n '20p' $HOME/.conky/cronograph/accuweather/tod_ton}°${voffset 7}${goto 85}${execpi 600 sed -n '6p' $HOME/.conky/cronograph/accuweather/tod_ton}${goto 140}${execpi 600 sed -n '11p' $HOME/.conky/cronograph/accuweather/tod_ton}${goto 190}${execpi 600 sed -n '16p' $HOME/.conky/cronograph/accuweather/tod_ton}
${if_match ${battery_percent BAT1}>0}${if_match ${battery_percent BAT1}<=15}${image $HOME/.conky/cronograph/images/Red.png -p 129,18 -s 40x40}${endif}${endif}
${if_match ${battery_percent BAT1}>15}${if_match ${battery_percent BAT1}<=20}${image $HOME/.conky/cronograph/images/Orange.png -p 129,18 -s 40x40}${endif}${endif}
${if_match ${battery_percent BAT1}>20}${if_match ${battery_percent BAT1}<=35}${image $HOME/.conky/cronograph/images/Yellow.png -p 129,18 -s 40x40}${endif}${endif}
${if_match ${battery_percent BAT1}>35}${if_match ${battery_percent BAT1}<=100}${image $HOME/.conky/cronograph/images/Dark_Green.png -p 129,18 -s 40x40}${endif}${endif}
${execpi 1 cat $HOME/.Conky/cronograph/scripts/blinkingLED}

-DıLgEş-