[K,X,L] Ubuntu, Türevleri Ve Diğer Dağıtımlara Ait Masaüstü Ekran Görüntüleriniz

Başlatan Ubuntu, 22 Şubat 2008 - 23:36:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 227 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hitokiri

Bir tanede ben paylaşayım ekran görüntüsü XD

Ekrana bakınca anımsadığım arkaplan sesi XD

heartsmagic

@hitokiri, teşekkürler :) Kullandığın arka plan fotoğrafının farklı bir sürümünü kendime de edindim :)
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

hitokiri

Alıntı yapılan: heartsmagic - 09 Ağustos 2012 - 23:33:43
@hitokiri, teşekkürler :) Kullandığın arka plan fotoğrafının farklı bir sürümünü kendime de edindim :)
Bende Jim Carrey'nin hayran sayfasında görmüştüm,
Çok havalı kedicik XD

heartsmagic

"Morpheus cat" diye geçiyor, siyah beyaz tonda olanı da var ki şu an masaüstümü süslemekte kendisi :)
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

hitokiri

Alıntı yapılan: heartsmagic - 10 Ağustos 2012 - 00:33:01
"Morpheus cat" diye geçiyor, siyah beyaz tonda olanı da var ki şu an masaüstümü süslemekte kendisi :)
Catrix 'i duyunca anlamam gerekirdi anca düştü benim jeton XD

TahaKaradeniz

Mint-Ubuntu-Mageia-Pardus-Arch

Özgürlük için LİNUX !

furkankalkan

Bu ayki yarışmaya ben de katılacağım ama daha güzel 1-2 değişiklik daha yapmam lazım :D
Lover
twitter.com/furkan_kalkan1

KemalALKIN

Bu kadar masaüstü özelleştirme ve Linux/BSD/Unix uzmanı arkadaş varken bu ay ve sonrasında artık şansımı zorlamaya gerek yok diyerek masaüstü yarışmasına katılmayacağım :D. Katılınca sondan 1.liği kazanıyorum :D. Çok müthişsiniz.
www.tckemal.ist

arpia

@KemalALKIN, biliyorsun bu işte başarılı sağlam bir kaç arkadaşımız var burada, onlarla yarışmak zor ama zevkli :)
Benimde pek birinci olma şansım olmuyor, gerçekten başarılı çalışmalar yapıyorlar arkadaşlar :)
Ama benim fark ettiğim, giderek daha güzel şeyler çıkartıyorsunuz ortaya, gelişiyor, ben devam etmenizi öneririm ama karar sizin tabi yanlış anlamayın.

Giderek daha güzel şeyler ortaya çıkıyor derken, şuan kötü manasında değil, malum bu göreceli bir olay :) Fakat benim gözüme daha güzel gözükmeye başladı.

Not: Yalnız şuda bir gerçek; @Linux, @hslinux ve @Rbbt arkadaşlarımızın çalışmalarına bayılıyorum :)

kalkan1973

Evde İşte her yerde Linux

Felâsife

Maceraya hazır mısın!  Bir BSD almaz mısın?

ersinkandemir

Where there's a shell, there's a way.

Linux

@arpia, @Ersin Kandemir çok teşekkür ederim arkadaşlar, güzel düşünceleriniz için. inanın beğenmenize bende seviniyor ve mutlu oluyorum.

arpia

@Linux duvar kağıdını paylaşabilir misin?
Eşimin netbook'una düşünüyorum Xubuntu ile nasıl olacak bakalım :)

zembela

arpia

furkankalkan

Alıntı yapılan: KemalALKIN - 10 Ağustos 2012 - 15:09:37
Bu kadar masaüstü özelleştirme ve Linux/BSD/Unix uzmanı arkadaş varken bu ay ve sonrasında artık şansımı zorlamaya gerek yok diyerek masaüstü yarışmasına katılmayacağım :D. Katılınca sondan 1.liği kazanıyorum :D. Çok müthişsiniz.
Ben de hep sondan 1. lik alıyorum ama yenilen pehlivan güreşe doymazmış :D
Lover
twitter.com/furkan_kalkan1

iso_9001_

bu ayki yarışma ne zaman arkadaşlar? bir şansımı denemek istiyorum.. ayrıca katılım artarsa kalite de artar diye düşünüyorum :)

TahaKaradeniz

@stratovarius Kde'yi terk mi eylediniz ? :) Masaüstünüz her zamanki gibi çok şık. Tebrikler.

Özgürlük için LİNUX !

stratovarius

İki tane Arch sistemim var Kde sabit olandır. Diğerinde masaüstü denemeleri yapıyorum arada, şimdilik ikinci sistemimde gnome olacak gibi.

TahaKaradeniz

Sheldon Cooper'ın dediği gibi: ''Oh Ubuntu, you are my favorite Linux based operating system'' :)

Özgürlük için LİNUX !