[K,X,L] Ubuntu, Türevleri Ve Diğer Dağıtımlara Ait Masaüstü Ekran Görüntüleriniz

Başlatan Ubuntu, 22 Şubat 2008 - 23:36:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 161 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

özgürubuntu

Laptopımda hem Ubuntu hem de Kubuntu mevcut, Linux anaakım masaüstlerindeki gelişmeleri daha sağlıklı izleyebilmek için böyle yaptım, her iki tercihimin de Ubuntu olması iflah olmaz bir Ubuntu fanı olmamdan kaynaklanıyor. Her ne kadar KDE için Kubuntu dışındaki KDE dağıtımlarını övselerde ben bir kaç varsayılan KDE kullanan dağıtımı denedim.. Bence Kubuntu'nun aşağı kalır bir yanı yok (: Her neyse bu uzun girizgahtan sonra Kubuntu'mdan bir görüntü efenim ;

Yiğit Ateş

Alıntı yapılan: özgürubuntu - 21 Temmuz 2009 - 20:07:36
Laptopımda hem Ubuntu hem de Kubuntu mevcut, Linux anaakım masaüstlerindeki gelişmeleri daha sağlıklı izleyebilmek için böyle yaptım, her iki tercihimin de Ubuntu olması iflah olmaz bir Ubuntu fanı olmamdan kaynaklanıyor. Her ne kadar KDE için Kubuntu dışındaki KDE dağıtımlarını övselerde ben bir kaç varsayılan KDE kullanan dağıtımı denedim.. Bence Kubuntu'nun aşağı kalır bir yanı yok (: Her neyse bu uzun girizgahtan sonra Kubuntu'mdan bir görüntü efenim ;

Gmail plasmoidi düzgün çalışıyor mu bende her açılışta tekrar parola sorup beni delirtiyor da :D

özgürubuntu

Hocam ayarlayabiliyorsunuz, ben 100 dakikaya ayarladım.. rahatsız etmiyor (: Varsayılan ayarı 5 dakika o sebeple her beş dakikada bir şifre soruyor.. Ayarlardan düzenleyebilirsiniz (:

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 21 Temmuz 2009 - 20:32:48

Alıntı yapılan: galot - 21 Temmuz 2009 - 14:55:45

Paneldeki Ubuntu logosu çok güzel duruyor? Tema ile  mi ilgili yoksa siz mi yaptınız? Tema ise paylaşabilirseniz çok sevinirim

Yiğit Ateş

Yok onu biliyorum ama ben 5 dk olmasını istiyorum neyse kmail'e devam o zaman :D

By_Mihni

Alıntı yapılan: Dixie - 18 Temmuz 2009 - 11:36:10

Masaüstü ve Google'ın son halleri :)

İyi akşamlar @maxxblade masaüstü resmini paylaşabilirmisin acaba. ?

galot

ahmetkanar54

ebubekirs

Dünyaya gelen de benim, dünyadan giden de benim

gio

Gayet güzel olmuş. Tebrik ederim Ahmet.
Mac kullanıcısı bile ilk dakika çakmaz karşısında.
Adı üzerinde çakma mac :)
Sistem performansını(hız açısından) düşürdü mü tüm bu modifiyeler ?

agritux

sabian

Alıntı yapılan: sessizce - 22 Temmuz 2009 - 18:00:04
Leopard a yakın ubuntuya uzak olmuş. Benim hoşuma gitmiyor :D

kesinlikle katılıyorum. Bu forumda  "Ubuntu fr" başlığında güzel temalar paylaşılmış. Tavsiye ederim, özellikle Balazan theme çok hoş. Tam ubuntu teması :D
"Özgür yazılım ile özel mülk yazılım arasındaki fark sosyal, etik ve siyasidir" Richard Stallman

Debian Sosyal Sözleşme
http://www.debian.org/social_contract.1.0.tr.html  saimbalkaya.blogspot.com guvercincurnatasi.wordpress.com

Felâsife

Linux'un marifeti, kırmızının asaleti, user'in rehaveti :P

veeeee perdee   

Debian....

Simge: Cryo64-Mixed Folder Red

Tema: Debian Türkiye   

Maceraya hazır mısın!  Bir BSD almaz mısın?

agritux

sabian

"Özgür yazılım ile özel mülk yazılım arasındaki fark sosyal, etik ve siyasidir" Richard Stallman

Debian Sosyal Sözleşme
http://www.debian.org/social_contract.1.0.tr.html  saimbalkaya.blogspot.com guvercincurnatasi.wordpress.com

Felâsife

maxxblade

gio

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

agritux

gio

Alıntı yapılan: heartsmagic - 22 Temmuz 2009 - 23:27:54
@gio, arka plan resmini rica edebilir miyim?

tabi ki,

orjinal adresi ; http://b000.ru/wallpapper/558/

burada güzel masaüstleri var. yalnız rus sitesi olmasından mı bilmiyorum epey müstehcen arka planlar da var belirteyim sonra sıkıntı yaşanmasın :)

ubuntu masasüstümde de ; http://b000.ru/wallpapper/581/ ile birlikte "bamboo zen" temasını kullanıyorum gayet güzel bir ikili oluşturuyorlar.

Felâsife

Alıntı yapılan: maxxblade - 22 Temmuz 2009 - 22:48:31
bazı dağıtımlar 50 mb :D
Valla adamlar ciddi emek sarf etmişler, dosyalara baktım neredeyse bütün simgeleri de değiştirmişler herhalde.
arşivin içinde 132MB görünüyor :D