[K,X,L] Ubuntu, Türevleri Ve Diğer Dağıtımlara Ait Masaüstü Ekran Görüntüleriniz

Başlatan Ubuntu, 22 Şubat 2008 - 23:36:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 189 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sema

Alıntı yapılan: By_Mihni - 01 Ocak 2010 - 17:12:22
@Sessizce merak ediyorum da hafta da kaç dağıtım değiştiriyorsun. :)
Ben de merak ettim şimdi. Çok hoş :D Sınavlar bitsin ben de katılacağım @sessizce'ye.
susema

ırmak

Alıntı yapılan: özgürubuntu - 30 Aralık 2009 - 19:16:10
Ubuntu'mun yanına Naneli Linux kurdum, tipini de fonksiyonelliğini Ubuntu'ma benzettim (ana panel yukarı, aşağıya bir panel gibi)
İşte böyle.. Nanee Nane Nane Nane Nannaaa Nannaneee :)

Hemen Bunshee reklamı da yapılmış resimde
AmaroK!!
Rediscover music!   ;) :D ;D

agritux

badhero

Sürekli sıkılıp değiştirdiğim için daha önce hiç fotoğraf koymamıştım ama bir haftadan fazla süredir masaüstüm böyle. O yüzden artık bir tane koyayım dedim :)

kozanibo

ubuntuki lilith

Alıntı yapılan: sessizce - 02 Ocak 2010 - 01:14:21
Bu halini çok sevdim :)

Bizimkisi bir aşk hikayesi

Debra ve ian :) :)

Senin bu aşk hikayesi de gene kısa sürer ama yarın başka birşeyle çıkarsın buraya :)

agritux

Alıntı yapılan: ibokozan - 02 Ocak 2010 - 01:22:45
sağ taraftaki bölmeyi nasıl yaptınız öğrenebilir miyim?

Conky ?

Alıntı yapılan: ubuntuki - 02 Ocak 2010 - 01:23:09
Senin bu aşk hikayesi de gene kısa sürer ama yarın başka birşeyle çıkarsın buraya :)

Yok yok busefer eminim. Nerede aşk orada ben :P

badhero

Alıntı yapılan: ibokozan - 02 Ocak 2010 - 01:22:45
sağ taraftaki bölmeyi nasıl yaptınız öğrenebilir miyim?

Hemen alındım ama bana sorduysanız söyleyeyim; Screenlets programında "sysmonitor" diye bir araçtı yanlış hatırlamıyorsam.

agritux

Zaten sana sordu da, ben conky'yi sordu sandım.

Kaldıki sanırım seninkisi conky değil :) Ben yanıldım.
Ama conky'yi bir araştırın :) screenletsden daha az sistem kasar ve daha iyidir :)

badhero

Evet ben de sen söyleyince şimdi baktım "Conky neyin nesi" diye. Daha karizmatik bir şeye benziyor ama ben daha benimkinden sıkılmadım. Sıkılınca Conky'yi denerim, bakarım nasıl duracak masaüstümde :)

agritux

Conky sabit bir şey değildir :) istediğin gibi düzenlersin, istediğin şekle sokarsın. İstediğin şeyi göstermesini sağlarsın vs.

badhero

İlerleyen zamanlarda uğraşırım, güzel bir şeye benzetirsem kullanırım. Şu anki aracımdan da oldukça memnunum :) Sistemi de zorlamıyor zaten.

kozanibo

buna cok sevindim tesekkur ederim

ya benim klavye dilim hep ingye geri donuyor ........

Felâsife

Maceraya hazır mısın!  Bir BSD almaz mısın?

Ozmo

kozanibo

badhero

@Ozmo; arkaplan resmindeki gökyüzünün tonlarıyla pencere kenar renklerin mükemmel uyum sağlamışlar :) Böyle devam et :D

vatansiz

agritux

@vatansiz gayet güzel bir masaüstü olmuş :) tebrikler.
Gtk ve emerald temanı ve menüyü nasıl öyle yaptığını bizimle paylaşırmısın?

Ozmo

Alıntı yapılan: ibokozan - 02 Ocak 2010 - 09:12:28
masaüstünüz gnome :)

hangi simge paketini kullanıyorsunuz? @ozmo

Alıntı yapılan: bethiro - 02 Ocak 2010 - 11:37:03
@Ozmo; arkaplan resmindeki gökyüzünün tonlarıyla pencere kenar renklerin mükemmel uyum sağlamışlar :) Böyle devam et :D

ubuntustudio desktop paketini kurdum :) şuanda resimleri upload ediyorum :)
teşekkür edrim :)

http://forum.ubuntu-tr.net/index.php/topic,15087.new.html#new

kahraman masa esat

Sessizce' nin Conky'sini felan denedim ama başarılı olmadım. Bende en fazla bu kadar (=

okan_ubuntu

Onun conky sini ben de denedim.Sen şu anda conky tabanlı screenlet kullanıyorsun yanılmıyorsam.Onun üzerine sağ tıkla properties e bas options sekmesine tıkla,daha sonra sysmonitor sekmesine tıkla ve yazı tipini handlegot seç o zaman sessizce nin conkysine benzeyebilir.
Sessizce nin conky sini kullanmak istersen onunda çözümü var ama tercih edeceğini sanmıyorum.
.conkyrc dosyasının içine gir,
own_window_type desktop seçeneğindeki desktop bölümünü normal yap.(Eğer sorunun kaybolma sorunuysa tabi)

Felâsife

Forumda İlkel çağların yenilmez savaşçı'sını sevenler vardı galiba, bu masa üstü onlara gelsin  :P

[IMG]http://img01.imagefra.me/img/img01/2/1/2/beton/t_l0squ6rr65om_7bb731c.png[/img]
"...Şunu bilin ki prensim, kabaran okyanusların Atlantis'i ve onun kentlerini yutmasından sonra, dünyada o güne değin görülmemiş bir çağ başlamıştı. Aryas'ın oğullarının doğduğu bu çağda, dünya üzerindeki uygarlıklar, gökteki yıldızların mavi parıltıları kadar dağınık, fakat belirgindi. İşte bu sıralarda, Kimmeryalı Conan geldi. Çelik bilekli elinden kılıcını hiç bırakmayan bu kara saçlı, şahin gözlü yiğit, tüm imparatorlukları sandallı ayağının altında çiğnemek istiyordu..."
Bir Nemedya efsanesinden(!)
Maceraya hazır mısın!  Bir BSD almaz mısın?