Street Fighter V da Steam e geliyor !

Başlatan rutku, 18 Aralık 2015 - 13:29:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rutku

Camcom un belirttiğine göre Valve ile sıkı bir şekilde çalışıyorlarmış. Yakında ayrıntılı olarak bunun duyurusunu yapacaklar. Ayrıca Steam kontrolleri içinde uğraşıyorlar. Beta sürümü 18-20 Aralıkta sunuculaktır. Bu oyunun fanatikleri beklemede kalsınlar.

Kaynak: http://www.capcom-unity.com/street_fighter/blog/2015/12/17/announcing-steam-os-support-for-sfv
Hayallerini kodla ...

uKiriş
Mezgeldek

MuhbirKedi

Önemli olan para değil, para ile ne yaptığındır, en iyi zenginlik ise gönül zenginliğidir. ;)

-DıLgEş-

Alıntı yapılan: MuhbirKediSteam'e geldi sayılır artık

Bakınız: http://store.steampowered.com/app/310950/?l=turkish
Kusura bakmayın ama;

Yuh! 119 TL nereden çıktı.. Bu sanırım windows için.. Linux için daha pahalı olur herhalde..
Aşkın; gözü kör, kulağı sağır, dili tutuk, aklı kıttır..! Hayır yani bu halde nasıl herkesi madara ediyor onu çözemedim..

neynefes

Fiyatı normal aslında. Yeni çıkacak oyun. Fiyatları platforma göre değişmiyor.

-DıLgEş-

Alıntı yapılan: neynefesFiyatı normal aslında. Yeni çıkacak oyun. Fiyatları platforma göre değişmiyor.
Ben bir oyunu biraz oynadıktan sonra bırakırım.. Bana göre pahalı zaten öğrenciyim..
Aşkın; gözü kör, kulağı sağır, dili tutuk, aklı kıttır..! Hayır yani bu halde nasıl herkesi madara ediyor onu çözemedim..

neynefes

O zaman sana şöyle bir yol önereyim. Bu oyunlar muhakkak sağlam indirimler görür. Ne zaman olur bilmiyorum ama kesinlikle çok güzel bir indirim görür. Ara ara takip etmek lazım steam'i. Ayrıca sonbahar, yaz ve yılbaşı zamanları indirimler olur. 20 TL civarına düşen oyunları toplarım. Bir de bu konuda enpara kullanıyorum satın alırken. Yarısını geri iade ediyor satın aldığımın. Bende öğrenciyim, bu şekilde biraz sabırla çok uygun fiyatlara oyunlar satın alıyorum. Steam profilime bakabilirsin sahip olduğum oyunlara. En fazla 14 TL verdim oradaki oyunlara :) Steam adım aynı buradaki profilimle.

fsutil

-DıLgEş-

Alıntı yapılan: neynefesO zaman sana şöyle bir yol önereyim. Bu oyunlar muhakkak sağlam indirimler görür. Ne zaman olur bilmiyorum ama kesinlikle çok güzel bir indirim görür. Ara ara takip etmek lazım steam'i. Ayrıca sonbahar, yaz ve yılbaşı zamanları indirimler olur. 20 TL civarına düşen oyunları toplarım. Bir de bu konuda enpara kullanıyorum satın alırken. Yarısını geri iade ediyor satın aldığımın. Bende öğrenciyim, bu şekilde biraz sabırla çok uygun fiyatlara oyunlar satın alıyorum. Steam profilime bakabilirsin sahip olduğum oyunlara. En fazla 14 TL verdim oradaki oyunlara Steam adım aynı buradaki profilimle.
Bende bu ay sonu kendime bir kart alayım diyorum ama acaba ininal kart geciyor mu?

MuhbirKedi

Alıntı yapılan: MaRJiNaL - 19 Aralık 2015 - 13:35:18
Alıntı yapılan: MuhbirKediSteam'e geldi sayılır artık

Bakınız: http://store.steampowered.com/app/310950/?l=turkish
Kusura bakmayın ama;

Yuh! 119 TL nereden çıktı.. Bu sanırım windows için.. Linux için daha pahalı olur herhalde..
Dağıtım çeşidi farklılık göstermiyor. Fiyat aynı olur. Ama acele etmeyin. Insurgency adında oyunu %85 indirim ile 24 ₺ den 3.60 ₺ ye aldım :D Siz de alın süper.
Önemli olan para değil, para ile ne yaptığındır, en iyi zenginlik ise gönül zenginliğidir. ;)

-DıLgEş-

Acaba PTT'nin İninal karti Steam'da geciyor mu?

fsutil

Alıntı yapılan: MaRJiNaL - 20 Aralık 2015 - 08:32:08
Acaba PTT'nin İninal karti Steam'da geciyor mu?

Evet ininal geçiyor. Uzun bir süre kullandım. Ama enpara daha avantajlı, yaşınız tutuyorsa onu tavsiye ederim

-DıLgEş-

Alıntı yapılan: AsiaAlıntı yapılan: MaRJiNaL - Bugün, 08:32:08Acaba PTT'nin İninal karti Steam'da geciyor mu?
Evet ininal geçiyor. Uzun bir süre kullandım. Ama enpara daha avantajlı, yaşınız tutuyorsa onu tavsiye ederim
Yaşım tutmuyor ama acaba ininal karttaki 2000 tl sinir hakkinda bir bilginiz var mi? Yani mesela maksimum yukleme mi 2000 lira yoksa toplam yatirilabilecek para mi 2000 oluyor?

fsutil

Alıntı yapılan: MaRJiNaL - 20 Aralık 2015 - 08:55:39
Alıntı yapılan: AsiaAlıntı yapılan: MaRJiNaL - Bugün, 08:32:08Acaba PTT'nin İninal karti Steam'da geciyor mu?
Yaşım tutmuyor ama acaba ininal karttaki 2000 tl sinir hakkinda bir bilginiz var mi? Yani mesela maksimum yukleme mi 2000 lira yoksa toplam yatirilabilecek para mi 2000 oluyor?

Ben kullanırken böyle bir sınır vardı ama sonra yükseltmişlerdi sanırım, yanlıs hatırlıyor da olabilirim.

Ben kullanırken şu şekildeydi ; toplam en fazla 2bin tl yülleyebilirsin. Yani 50 tl yükledin diyelim, harcadın. Geriye 1950 tl yükleme hakkın kalıyor.

-DıLgEş-

Alıntı yapılan: AsiaAlıntı yapılan: MaRJiNaL - Bugün, 08:55:39Alıntı yapılan: AsiaAlıntı yapılan: MaRJiNaL - Bugün, 08:32:08Acaba PTT'nin İninal karti Steam'da geciyor mu?
Evet ininal geçiyor. Uzun bir süre kullandım. Ama enpara daha avantajlı, yaşınız tutuyorsa onu tavsiye ederimYaşım tutmuyor ama acaba ininal karttaki 2000 tl sinir hakkinda bir bilginiz var mi? Yani mesela maksimum yukleme mi 2000 lira yoksa toplam yatirilabilecek para mi 2000 oluyor?
Ben kullanırken böyle bir sınır vardı ama sonra yükseltmişlerdi sanırım, yanlıs hatırlıyor da olabilirim.

Ben kullanırken şu şekildeydi ; toplam en fazla 2bin tl yülleyebilirsin. Yani 50 tl yükledin diyelim, harcadın. Geriye 1950 tl yükleme hakkın kalıyor.
Anladım teşekkürler, yaşım tutana kadar bunu kullanırım daha sonra enpara kullanabilirim..

MuhbirKedi

@MaRJiNaL PayPal Nakit Kart kullanabilirsin. Hiç bir masraf almıyor. Üstelik ATM den de para çekilebiliyor. 15 yaş ve üstü herkes alabilir. MasterCard olup neredeyse her yerde kullanabilirsiniz.

-DıLgEş-

Alıntı yapılan: MuhbirKedi@MaRJiNaL PayPal Nakit Kart kullanabilirsin. Hiç bir masraf almıyor. Üstelik ATM den de para çekilebiliyor. 15 yaş ve üstü herkes alabilir. MasterCard olup neredeyse her yerde kullanabilirsiniz.
Başvuru linkine baktım ama yaş sınırı 18 diyor..

MuhbirKedi

Alıntı yapılan: MaRJiNaL - 20 Aralık 2015 - 15:08:28
Alıntı yapılan: MuhbirKedi@MaRJiNaL PayPal Nakit Kart kullanabilirsin. Hiç bir masraf almıyor. Üstelik ATM den de para çekilebiliyor. 15 yaş ve üstü herkes alabilir. MasterCard olup neredeyse her yerde kullanabilirsiniz.
Başvuru linkine baktım ama yaş sınırı 18 diyor..
Yok öyle bir şey o dediği PayPal.com hesabı için. Hani kredi kartlarını felan ekliyorsun ya onun için. Migros yada TEB Bankasından temin edebilirsin.

-DıLgEş-

Alıntı yapılan: MuhbirKediAlıntı yapılan: MaRJiNaL - Bugün, 15:08:28Alıntı yapılan: MuhbirKedi@MaRJiNaL PayPal Nakit Kart kullanabilirsin. Hiç bir masraf almıyor. Üstelik ATM den de para çekilebiliyor. 15 yaş ve üstü herkes alabilir. MasterCard olup neredeyse her yerde kullanabilirsiniz.Başvuru linkine baktım ama yaş sınırı 18 diyor..Yok öyle bir şey o dediği PayPal.com hesabı için. Hani kredi kartlarını felan ekliyorsun ya onun için. Migros yada TEB Bankasından temin edebilirsin.
En yakın Migros 50 km uzakta.. TEB bankası bizim buralarda yok diye biliyorum ama araştırırım.. Teşekkürler..

MuhbirKedi

Alıntı yapılan: MaRJiNaL - 20 Aralık 2015 - 15:50:14
Alıntı yapılan: MuhbirKediAlıntı yapılan: MaRJiNaL - Bugün, 15:08:28Alıntı yapılan: MuhbirKedi@MaRJiNaL PayPal Nakit Kart kullanabilirsin. Hiç bir masraf almıyor. Üstelik ATM den de para çekilebiliyor. 15 yaş ve üstü herkes alabilir. MasterCard olup neredeyse her yerde kullanabilirsiniz.Başvuru linkine baktım ama yaş sınırı 18 diyor..Yok öyle bir şey o dediği PayPal.com hesabı için. Hani kredi kartlarını felan ekliyorsun ya onun için. Migros yada TEB Bankasından temin edebilirsin.
En yakın Migros 50 km uzakta.. TEB bankası bizim buralarda yok diye biliyorum ama araştırırım.. Teşekkürler..
Eksik yazmışım kusura bakmayın. İnternetten de sipariş verebiliyorsunuz. Bakınız: https://www.paypal-nakit.com/tr/yardim

meda

Her ne kadar oyun oynamasam da Linux platformunun unutulmamış olması iyi haber. :) Darısı diğer oyunlara kendilerini bekleriz. :)
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"

-DıLgEş-

Alıntı yapılan: MuhbirKediAlıntı yapılan: MaRJiNaL - 2015-12-20, 15:50:14Alıntı yapılan: MuhbirKediAlıntı yapılan: MaRJiNaL - Bugün, 15:08:28Alıntı yapılan: MuhbirKedi@MaRJiNaL PayPal Nakit Kart kullanabilirsin. Hiç bir masraf almıyor. Üstelik ATM den de para çekilebiliyor. 15 yaş ve üstü herkes alabilir. MasterCard olup neredeyse her yerde kullanabilirsiniz.Başvuru linkine baktım ama yaş sınırı 18 diyor..Yok öyle bir şey o dediği PayPal.com hesabı için. Hani kredi kartlarını felan ekliyorsun ya onun için. Migros yada TEB Bankasından temin edebilirsin.En yakın Migros 50 km uzakta.. TEB bankası bizim buralarda yok diye biliyorum ama araştırırım.. Teşekkürler..Eksik yazmışım kusura bakmayın. İnternetten de sipariş verebiliyorsunuz. Bakınız: https://www.paypal-nakit.com/tr/yardim
Çok teşekkürler, 7 gün sonra sipariş verebilirim.. Henüz 14 yaşındayım..:)

MuhbirKedi

@MaRJiNaL memnun kalacağınıza eminim öğrenci dostu bir kart. Üstelik kartta adınız da yazmıyor böylece daha da güvenli. :)

-DıLgEş-

Alıntı yapılan: MuhbirKedi@MaRJiNaL memnun kalacağınıza eminim öğrenci dostu bir kart. Üstelik kartta adınız da yazmıyor böylece daha da güvenli.
Yardımlarınız için teşekkürler..:)