[Çözüldü] Forumda kullanılan mail uygulaması

Başlatan dexter, 16 Aralık 2015 - 19:39:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dexter

Arkadaşlar forumda kullanıcılara mail yoluyla bildirim göndermek için hangi mail uygulaması kullanılıyor acaba. Yani kendi mail serverlarımı var yoksa smf'nin bununla ilgili plugin varda onumu kullanıyorlar?

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 17 Aralık 2015 - 14:40:04

Sanırım bu konuda kimsenin bilgisi yok anlaşılan :)

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

dexter

Alıntı yapılan: heartsmagic - 17 Aralık 2015 - 22:23:24
Postfix kurarsın, ayarlarını yaparsın gerisini SMF halleder :) Ek bir başka eposta sunucusuna falan gerek yok kısacası.

https://help.ubuntu.com/community/Postfix
https://www.digitalocean.com/community/tutorials/how-to-install-and-setup-postfix-on-ubuntu-14-04

Ben nodebb'ye sendgrid eklentisi kurdum. Nodebb sendgrid eklentisine  sendgrid'den aldığım api keyi girdim. Forumun kullanıcılara otamatik mail göndermesi için ayrıca birde forumun gönderildiği mail hesabındada ayar yapmam gerekiyor galiba. Gerekiyorsa benim ne yapmam gerekiyor. Birde bunun dışında ayar yapmam gerekiyormu. Bu arada nodebb'yi openshift üzerinde kurdum.

heartsmagic

Söylediğin uygulama ve eklentisi hakkında bir bilgim yok ne yazık ki, ben olan biteni söyledim sana :) Gerek SMF, gerek WP gibi ortamlar sunucuda postfix olması durumunda güzel güzel eposta gönderebiliyorlar.

dexter

Anladım. Cevap için teşekkürler yinede :)

heartsmagic

Varsa farklı bir sorun devam edebiliriz, yoksa her zamanki gibi :)
cozuldukonusu