[Çözüldü] Oluşturduğum Conky.sh dosyasını çalıştıramıyorum

Başlatan Night Glam Flow, 08 Kasım 2015 - 19:30:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Night Glam Flow

.conky klasöründe birden fazla oluşturduğum conky.conf dosyalarını aynı anda çalıştırması için bir vonky.sh dosyası oluşturdum. Aynı zamanda bu conky.sh dosyası ile çalışacak conkylerin konumlarını da belirliyorum.

Gel gör ki dosyayı tıkladığımda gedit ile açıyor, Linux mint'te sağ tuş ile dosyayı çalıştırılabilir yap seçeneğini işaretlediğimde bana çalıştırayım mı diye soruyordu. Fakat bir türlü ubuntuda çalıştırmayı beceremedim.

Acaba ne yapmam gerekiyor?

ata1

Alıntı yapılan: heartsmagic - 29 Ekim 2015 - 00:53:08
Konuya bakıp bir deneyeyim diyecekken 15.10 yükseltmesinden sonra kendi Conky'min de çalışmadığını fark ettim :) Yeni sürümle birçok şey değişmiş, bazı özellikler ölmüş falan. Hoş, biraz bakınmayla yeni Lua biçimine göre ayağa kaldırdım ancak şekli şemali istediğim gibi değil. Anlaşılan biraz daha bakınıp yeni biçime göre düzenlemek gerekecek Conky dosyalarımızı. Eski yapılandırmalara bence hiç bulaşmayın.

*konunuzda size açıklamıştı heartsmagic bu durumu göz önünde bulunduruyor musunuz?

Night Glam Flow

Alıntı yapılan: eral - 08 Kasım 2015 - 19:35:14
Alıntı yapılan: heartsmagic - 29 Ekim 2015 - 00:53:08
Konuya bakıp bir deneyeyim diyecekken 15.10 yükseltmesinden sonra kendi Conky'min de çalışmadığını fark ettim :) Yeni sürümle birçok şey değişmiş, bazı özellikler ölmüş falan. Hoş, biraz bakınmayla yeni Lua biçimine göre ayağa kaldırdım ancak şekli şemali istediğim gibi değil. Anlaşılan biraz daha bakınıp yeni biçime göre düzenlemek gerekecek Conky dosyalarımızı. Eski yapılandırmalara bence hiç bulaşmayın.

*konunuzda size açıklamıştı heartsmagic bu durumu göz önünde bulunduruyor musunuz?

Hocam bu konunun bununla alakası yok ki. Gedit ile oluşturulmuş herhangi bir dosyayı çalıştırılabilir hale getirmek ile alakalı. Yanlış mı düşünüyorum ? Ayrıca  benim coky dosyamı ben hazırladım yani eski yapılandırma değil.

Tabi acemi olduğum için saçmalıyor da olabilirim.

ata1

Night Glam Flow

ata1

etiket için biz teşekkür ederiz. Konuyu anlatırken sanki conky sorunu gibi açıkladığınızdan biraz geç anladım .
hayırlı forumlar

betseg