Unturned Ateş Ederken İmlecin Aşağı Bakması

Başlatan MuhbirKedi, 03 Kasım 2015 - 15:39:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MuhbirKedi

Arkadaşlar Unturned'ı Windowsta iken oynuyordum şuan Ubuntu'yu daha çok kullandığım için Linux versiyonunu Steam'den kurdum fakat başlıkta da belirttiğim gibi sialh ile ateş ederken mouse imleci aşağı bakıyor yani adam yere bakıyor ve bu durum beni sinirlendiriyor zaten oyun da devası boyutlarda bir oyun değil. FPS düşüşü de yaşıyorum 8 FPS nedir ya :D Ondan kat kat kaliteli oyunları 60 FPS civarı oynuyorum medium ayarlarda. Gerçi o FPS düşüşü ekran kartı driverım ile ilgili onu halletmeye çalışacağım.
Önemli olan para değil, para ile ne yaptığındır, en iyi zenginlik ise gönül zenginliğidir. ;)

plazma

Bazı kullanıcılar tam ekran modundan çıkıp ekranı küçültüp , sonra tekrar tam ekran moduna alınca düzeldiğini bildirmiş linux tarafında fare böceği (bug) var demekki oyunda

MuhbirKedi

Malesef düzelmiyor ve oyunda 11 FPS alıyorum şaka gibi :D Eskiden 200 FPS alırdık :D

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 04 Kasım 2015 - 00:51:07

Önceden böyle olmuyordu FPS düşüklüğü. Acaba ekran kartını ayarladık ondan mı? Gerçi No More Room in Hell bile full ayarlarda 50 fps veriyor. Bazen 35 e düşüyor lag olursa.
Önemli olan para değil, para ile ne yaptığındır, en iyi zenginlik ise gönül zenginliğidir. ;)

plazma

Unity kullanıyorsan prime deneyebilirsin ama onun içinde tekrar kurulum ve yapılandırma yapman gerekecektir ekran kartına

MuhbirKedi

Şuan Ubuntumu ilk önce 15.04 daha sonra ise 15.10 a yükselteceğim. Belki o zaman düzelebilir.

plazma

Öyle çok sağlıklı olmaz yedek alıp sonra sıfırdan 15.10 kurulumu yaparsanız daha iyi olur.

MuhbirKedi

Yapacak birşey yok artık başlattım :) Zaten bir sürü oyun var uğraşamam hepside Steam üstünden.