[Çözüldü] Ses açıp kapatırken "dıt dıt" sesi

Başlatan ubuntuM, 03 Kasım 2015 - 10:42:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ubuntuM

Merhaba,

Sesi açıp kapatırken çıkan "dıt dıt" sesini duymak beni çok rahatsız ediyor. Bu sesin çıkmaması için ne yapılabilir?

MuhbirKedi

Ses ayarlarına gidip Ses efektinden "Mute" seç. Kesin çözüm.
Önemli olan para değil, para ile ne yaptığındır, en iyi zenginlik ise gönül zenginliğidir. ;)

ubuntuM

Alıntı yapılan: MuhbirKedi - 03 Kasım 2015 - 11:08:07

O dediğiniz sesi tamamen kısıyor. Oysa ben sesin kısılmasını değil, sesi açıp kısarken "dıt dıt" sesinin tamamen kısılmasını istiyorum.

MuhbirKedi

Alıntı yapılan: ubuntuM - 03 Kasım 2015 - 11:16:44

O dediğiniz sesi tamamen kısıyor. Oysa ben sesin kısılmasını değil, sesi açıp kısarken "dıt dıt" sesinin tamamen kısılmasını istiyorum.
Yanlış anladınız galiba ses ayarlarında giriş çıkış ses efektleri gibi bir çubuk var orada ses efektlerini seçip muteye basınız.
Önemli olan para değil, para ile ne yaptığındır, en iyi zenginlik ise gönül zenginliğidir. ;)

ubuntuM

Alıntı yapılan: MuhbirKedi - 03 Kasım 2015 - 11:25:41
Alıntı yapılan: ubuntuM - 03 Kasım 2015 - 11:16:44

Yanlış anladınız galiba ses ayarlarında giriş çıkış ses efektleri gibi bir çubuk var orada ses efektlerini seçip muteye basınız.

Pardon, özür dilerim. Cevabınızı okurken "ses efekti" gözümden kaçmış. Çözümü gayet de kolaymış. Windows'un ayarlarının içinde boğulmaktan, Ubuntu'nun pratikliğine yenik düşüyoruz.

Sorunu sayenizde çözdüm. Çok çok teşekkür ederim. :)

MuhbirKedi

Önemli değil aynı şey benimde sinirimi bozuyordu :D