Latex'in kullanılabilirliği hakkında

Başlatan ginraj, 02 Kasım 2015 - 19:37:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ginraj

Merhaba arkadaşlar konu doğru bir yerde mi tam olarak bilmiyorum çünkü latex tam olarak nedir onuda bilmiyorum. Şuan yüksek lisans yapıyorum ve tez yazma konusunda bir çok kişi office programlarından çekmiş durumda. Bazı kişiler ise latexi öneriyor fakat hep geçmiş yıllarda övülmüş yanı şuan hangi aşamada tam olarak öğrenemedim. Latex öğrenmelimiyim yoksa tezimi office programları ile mi yazmalıyım? Birde Latex öğrenmem gerekiyorsa kaynak önerebilir misiniz? Başarılar dilerim

plazma

ginraj

Hayır yok ama bir çok kişi şayet Latexi öğrenirsem çok daha rahat tez, makale, bildirileri yazabileceğimi  söylediler. Gerçekten öyle olup olmadığını araştırıyorum.
Bu arada vermiş olduğunuz dokümanları inceliyorum teşekkür ederim yardımlarınız icin

freeman

Good morning and welcome to the Black Mesa Transit System. This automated train is provided for the security and convenience of the Black Mesa Research Facility personnel.

heartsmagic

Ayrıca: https://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=49222.msg561574#msg561574 ve bir iki ileti sonrası :)

Latex'in meselesi öğrenme aşamasının daha zor oluşu. Gerçi düzenleyiciler rahatlık sağlıyor bu konuda, ayrıca verdiğim bağlantılarda da söylediğim üzere üniversite hazır şablon sağlıyorsa çok daha rahat ediyor yazan. Benim geçtiğim kaynaklara bakarsan (İngilizce ne yazık ki) getirilerini, götürülerini anlarsın sanırım bir nebze de olsa.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

ginraj

Teşekkürler yardımlarınız için öğrenmeye karar verdim