[Çözüldü] ubuntu counter-strike 1.6

Başlatan rock_benim, 02 Kasım 2015 - 12:58:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rock_benim

linux üzerinde hic oyun oynamadım,düne kadar youtubede counter maç videolarını görünce tekrar bi oynayasım geldi malum iş güc biraz değişik aktivasyonlar yapmak istiyor insan steam üzerinden counter strike oynamak istiyorum arkadaşlar ubuntu destekliyor mu acaba?

betseg

eronis

Eğer bilgisayarın kaldırırsa cs:go'da alabilirsin. 24TL'ye satılıyor steam'de. İndirime girince 12TL'yi gördüğünü bilirim. Çok güçlü bir bilgisayar da istemiyor. Bir bak derim, 1.6'dan çok farklı bir deneyim olur bence...
The Linux philosophy is 'Laugh in the face of danger'. Oops. Wrong One. 'Do it yourself'. Yes, that's it. --Linus Torvalds

MuhbirKedi

Codename CURE(Zombi oyunu), No More Room in Hell(Left 4 Dead gibi), 0 A.D.(ziro ey di diye okunur. Age of Empires III gibi fakat M.Ö 500 VE M.S 500 yılları arasında geçer.), Estranged: Act I(Zombi korku gerilim tarzı), Fistful of Frags(Western kovboy oyunu), Unturned(Minecraft benzeri survival tarzı bir oyun.)

Bunların hepsi ücretsizdir. Steam'den edinebilirsin. No More Room in Hell oynuyorum gayet zevkli. Beraber bile oynarız. İstersen Codename CURE'de oynayabiliriz.
Önemli olan para değil, para ile ne yaptığındır, en iyi zenginlik ise gönül zenginliğidir. ;)

rock_benim

betseg

Başka sorunuz yoksa kilitleyelim. Oyunlar hakkında sorun çıkarsa başka başlıklarda konuşuruz.

rock_benim

Alıntı yapılan: betseg - 02 Kasım 2015 - 16:09:14
Başka sorunuz yoksa kilitleyelim. Oyunlar hakkında sorun çıkarsa başka başlıklarda konuşuruz.

kilit