Photoshop sorunu: "Uygulama başlatılırken bir hata oluştu"

Başlatan RedTurk, 26 Ekim 2015 - 15:29:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RedTurk

UBUNTU'ya yeni geçtim kullanmakta zorluk çekmiyorum,sıkıntı şu;adobe photoshop'u kurdum.Dosya dizininden'de buldum.Çünki aramada çıkmıyor.Çalıştırmak istediğimde ''Uygulama başlatılırken bir hata oluştu'' diyor.Yardım edin lütfen günlerdir girmediğim forum kalmadı.Bu programı yüklemem şart.Yardımlarınızı bekliyorum.

heartsmagic

Ubuntu sürümün nedir?
Photoshop'un hangi sürümü bu?
dpkg -l | grep wine
komutunun çıktısını buraya kod etiketi içinde aktar lütfen.
Kod etiketi için şuraya bakabilirsin: kodetiketi
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

neynefes

Grafik tasarımla ilgilenen ve Adobe uygulamalarını kullanan biri olarak tavsiyem bu tür uygulamaları uyumlu sistemleriyle kullanmanız. Yok alternatifte olur derseniz gimp ve inscape'i öneririm. Başka  türlü wine şu bu ile uğraşıp boşuna vakit öldürmeyin. İlla deneyelim derseniz de yardımcı olmaya çalışırız elbette.

RedTurk

Alıntı yapılan: heartsmagic - 26 Ekim 2015 - 15:55:35
Ubuntu sürümün nedir?
Photoshop'un hangi sürümü bu?
dpkg -l | grep wine
komutunun çıktısını buraya kod etiketi içinde aktar lütfen.
Kod etiketi için şuraya bakabilirsin: http://kb.ubuntu-tr.net/kodetiketi

Sürüm:16.04 64Bit
Adobe Photoshop CS6

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 26 Ekim 2015 - 16:18:20

Alıntı yapılan: neynefes - 26 Ekim 2015 - 15:56:16
Grafik tasarımla ilgilenen ve Adobe uygulamalarını kullanan biri olarak tavsiyem bu tür uygulamaları uyumlu sistemleriyle kullanmanız. Yok alternatifte olur derseniz gimp ve inscape'i öneririm. Başka  türlü wine şu bu ile uğraşıp boşuna vakit öldürmeyin. İlla deneyelim derseniz de yardımcı olmaya çalışırız elbette.
Dediğin çok mantıklı zaten bunu düşündüm,yalnız bu sisteme ihtiyacım var windows'tan resmen nefret ediyorum.

ata1

yanılıyorsam düzeltin adobe ücretli bir uygulama ve wine de 30 gün deneme şansınız var sonrasında ya satın alınacak yada  ;D carck yapılacak bu sorunlu bir uğraş .

betseg

Alıntı yapılan: heartsmagicdpkg -l | grep winekomutunun çıktısını buraya kod etiketi içinde aktar lütfen.
Kod etiketi için şuraya bakabilirsin: kodetiketi