Libreoffice pptx dosyasını açtığında sistem tekrar log in ekranına dönüyor

Başlatan Night Glam Flow, 01 Ekim 2015 - 13:50:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Night Glam Flow

Arkadaşlar Libreoffice ile pptx dosyasını açtığımda imleç ile birlikte siyah ekran görünüyor, bir zaman sonra  sistem tekrar log in ekranına dönüyor. Dosyaları ben kendim windows'ta ms office üzerinde oluşturmuştum.

Tekrar login olduktan sonra sistem hatası bildirdi ve rapor etmemi tavsiye etti.
Ayrıntıları buraya kopyalamama izin vermedi ve raporu gönderdi.

Reverser

daha önce buna benzer bir bug kaydı okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. Mümkünse dosyayı pptx değil de ppt olarak kaydedip libreoffice ile açmayı dener misin ?

XFCE ROCKS !
Powered by Thunar & XFWM4

Night Glam Flow

Alıntı yapılan: Reverser - 01 Ekim 2015 - 13:54:30
daha önce buna benzer bir bug kaydı okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. Mümkünse dosyayı pptx değil de ppt olarak kaydedip libreoffice ile açmayı dener misin ?

Merhaba Hocam

Bahsettiğiniz yöntemi denedim fakat işe yaramadı, aynı şekilde siyah ekran ve sonrasında login ekranına dönmeye devam ediyor.

Acaba alternatif bir office programı vardı, lotus symphony... O ne durumda acaba? Bir de nerden yükeleyebilirim?

Reverser

XFCE ROCKS !
Powered by Thunar & XFWM4

heartsmagic

Ubuntu ve LO sürümü nedir?
Bir de bu sunumların içinde yoğun geçiş canlandırmaları var mı?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Night Glam Flow

Alıntı yapılan: heartsmagic - 01 Ekim 2015 - 17:35:13
Ubuntu ve LO sürümü nedir?
Bir de bu sunumların içinde yoğun geçiş canlandırmaları var mı?

Hocam ubuntu 14.04.3 ve onunla önyüklü gelen libreoffice var. Yalnız ben sorunu güncelleyeyeim.

Bu imleçler birlikte siyah ekran hatasını ve sonra tekrar log in ekranına dönülmesini twin bandit - mary may şarkısını dinlemek için soundcloud açtığımda da yaşadım. Yani problem lo kaynaklı değil galiba. Sonra tekrar temiz kurulum yaptım. İşletim sistemini tekrar yükledim.

Daha sonra libreoffice kaldırıp wps office kurdum. Şimdi soundcloud açtığımda aynı sorun var mı diye kontrol etmek istiyorum ama soundclouda girmiyor.

heartsmagic

Girmiyor derken? Engelleme falan mı var yoksa başka bir sorun mu oluyor?

Night Glam Flow

Alıntı yapılan: heartsmagic - 02 Ekim 2015 - 23:20:44

yani eskiden soundcloud internet sayfası açılıyordu, "play" düğmesine basınca işte siyah ekran - log in olayı gerçekleşiyordu. Şimdi ise soundcloud sitesine giremiyor.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 03 Ekim 2015 - 15:23:04

Alıntı yapılan: heartsmagic - 02 Ekim 2015 - 23:20:44

Hocam soundcloud'a girmeyi başardım. Malesef format atıp yeniden temiz kurulum yapmama rağmen aynı sorun devam ediyor. Soundcloud sitesine girdiği gibi siyah ekran ve sonra log in ekranı geri geliyor.

grayloop

@Night Glam Flow
Soundcloud sorunu FlashPlayer ile ilgili olabilir. Ubuntu kısıtlı ilavelerini yüklemiş miydiniz? Chrome varsa bir de Chrome ile deneyin.

Libre ile ilgili de Seçenekler/Bellek de "Hızlı Başlatıcıyı Etkinleştir" dener misiniz? Oradaki bellek miktarı vs. ayarlarını da değiştirebilirsiniz.
hüzün ki en çok yakışandır bize
belki de en çok anladığımız
                                 H. Yavuz

Night Glam Flow

Alıntı yapılan: grayloop - 03 Ekim 2015 - 16:02:14
@Night Glam Flow
Soundcloud sorunu FlashPlayer ile ilgili olabilir. Ubuntu kısıtlı ilavelerini yüklemiş miydiniz? Chrome varsa bir de Chrome ile deneyin.

Libre ile ilgili de Seçenekler/Bellek de "Hızlı Başlatıcıyı Etkinleştir" dener misiniz? Oradaki bellek miktarı vs. ayarlarını da değiştirebilirsiniz.

Hocam chromium ile aynı sorun ortaya çıkmıyor. Ubuntu kısıtlı ilaveler firefox için işe yaramadı.

grayloop

Soundcloud Chrom ile açılıp Firefox'da açılmıyorsa Flash'la ilgili bir durum olabilir. Bendeki Firefox'da Soundcloud açılıyor. Firefox ayarlarıyla ilgili de olabilir. Ubuntu kısıtlı ilavelerini Yazılım Merkezi'nden kaldırıp uçbirimden bu şekilde dener misiniz?
sudo apt-get install ubuntu-restricted-extras
                                 H. Yavuz

parduscix

Ubuntu yerine başka dağıtımda aynı sorun oluşmayabilir.
Ubuntu güzel hoş ama benim açımdan kullanışsız.
Pardus Topluluk Sürümü kullanabilirsiniz. Benim hoşuma gitti şahsen. Sanki uzun zamandır kullanıyormuşum hissi veriyor ilk andan itibaren...

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 03 Ekim 2015 - 23:34:38

Alıntı yapılan: grayloop - 03 Ekim 2015 - 22:40:42
Soundcloud Chrom ile açılıp Firefox'da açılmıyorsa Flash'la ilgili bir durum olabilir. Bendeki Firefox'da Soundcloud açılıyor. Firefox ayarlarıyla ilgili de olabilir. Ubuntu kısıtlı ilavelerini Yazılım Merkezi'nden kaldırıp uçbirimden bu şekilde dener misiniz?
sudo apt-get install ubuntu-restricted-extras
Superos var modlu ubuntu
onu kullanmayı deneyebilirsiniz. Extra paketler yüklü geliyor ve bazı gereksiz uygulamalar yok.

grayloop

@parduscix
Ne yapmaya çalıştığını anlayamadım. Pardus tanıtımı yapmak istiyorsan sevimsizleştirdiğini söyleyebilirim ancak. Diğer taraftan, SuperOS durdurulmuş.
                                 H. Yavuz

heartsmagic

Alıntı yapılan: parduscix - 03 Ekim 2015 - 23:32:57
Ubuntu yerine başka dağıtımda aynı sorun oluşmayabilir.
Ubuntu güzel hoş ama benim açımdan kullanışsız.
Pardus Topluluk Sürümü kullanabilirsiniz. Benim hoşuma gitti şahsen. Sanki uzun zamandır kullanıyormuşum hissi veriyor ilk andan itibaren...

Şöyle demiştim:
Alıntı yapılan: heartsmagic
@parduscix, eğer şu aşamadan sonra alakasız herhangi bir başlıkta Pardus ile ilgili "Dünyanın en iyi dağıtımı, Pardus kullanın rahat edin, Pardus şöyle güzel böyle güzel" tadında bir ileti görürsek forumda uzunca bir süre seni uzaklaştırmak durumunda kalacağız. Alakalı bir başlıkta görürsem de gülüp geçeceğim muhtemelen.

Sözümü yerine getireyim. Şimdilik on beş gün, tekrarında biraz daha uzatırız. Eğer devam ederse üzgünüz artık deriz.