[Çözüldü] Vitualbox Misafir Eklentileri... Kurmuyor

Başlatan mandrafilozofu, 30 Eylül 2015 - 03:13:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mandrafilozofu

Vitualbox ile Windows arasında paylaşım yapmak istedim ancak aygıtlar  Misafir Eklentileri... Kurmuyor seçeneğe bastığımda hiç bişey gerçekleşmiyor? Konuyu yanlış yere açtıysam affedin forumda yeniyim çoğu yer konu açmaya kapatılmış bende en uygun burası olabileceğini düşündüm...
Misafir eklen... tılıyorum ancak hiç * bir şey gerçekleşmiyor

doğal olarak tam ekranda yapamıyorum

paylaşım klasörüde oluşturdum (/media/mandrafilozofu/C0C6FD86C6FD7CCA/Paylasim)

iskenderoguz

"misafir eklentileri cd kalıbını ekle" ye tıkladıktan sonra bilgisayarımda cd sürücüsünde misafir eklenti cd sinin takılı olması gerekir. sen de bu şekilde değil mi ?

mandrafilozofu

Alıntı yapılan: iskenderoguz - 30 Eylül 2015 - 10:55:56
"misafir eklentileri cd kalıbını ekle" ye tıkladıktan sonra bilgisayarımda cd sürücüsünde misafir eklenti cd sinin takılı olması gerekir. sen de bu şekilde değil mi ?

bilgisayarımda cd sürücüsü yok ?

Şimdi bide bu çıktı ?

iskenderoguz

ilk resimdeki CD sürücüsü(D:) ye çift tıkladığında ne oluyor? Normalde bir yükleme ekranının açılması gerekir.
ikinci resimdeki hata çok önemli değil. muhtemelen kurulumu yaptığın iso nun yerini yada ismini değiştirdin. ayarlardan 4.sıradaki seçeneğe(inglizcesi storage) bakarsan muhtemelen orada gözükecektir
üçüncü resimde sanırsam paylaşım klasoru olarak usb yi göstermişsin ama şuan usb bilgisayara takılı değil yada takılı ama adresi farklı. yine ayarlardan sondaki seçeneğe (ingilizcesi shared folders) girip bakmak gerek

mandrafilozofu

Alıntı yapılan: iskenderoguz - 30 Eylül 2015 - 12:47:35
ilk resimdeki CD sürücüsü(D:) ye çift tıkladığında ne oluyor? Normalde bir yükleme ekranının açılması gerekir.
ikinci resimdeki hata çok önemli değil. muhtemelen kurulumu yaptığın iso nun yerini yada ismini değiştirdin. ayarlardan 4.sıradaki seçeneğe(inglizcesi storage) bakarsan muhtemelen orada gözükecektir
üçüncü resimde sanırsam paylaşım klasoru olarak usb yi göstermişsin ama şuan usb bilgisayara takılı değil yada takılı ama adresi farklı. yine ayarlardan sondaki seçeneğe (ingilizcesi shared folders) girip bakmak gerek

Bu ekran geliyor

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 30 Eylül 2015 - 19:21:31

çözdüm  ;D x86 yı yükledim oldu çok teşekkür ederim :))