Acil Yardım Ubuntu Kafayı Yedi!

Başlatan alict006, 25 Eylül 2015 - 23:55:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alict006

Tekrar merhaba;
Lafı uzatmadan anlatıyım, arkadaşlar bu gün normalde python'un 3. ve üzerini kullanıyordum ama işte bu gün 2 ye düşürmek istedim fakat uç birime sudo apt-get remove python yada yanlış birşey yazdım.. Bir baktım sol taraftaki simgeler yavaş yavaş yok oluyor uç birimi açtım birsürü şey siliyor yanlış birşey yazdım herşeyi silcek diye pc yi kapattım o anda ve sonra açtığımda bir ayak izi simgesi ile açılmaya başladı sonra şifre ile kullanıcı girişi yaparken sorun çıkarmaya başladı kapanıp açılmış gibi 1-2 sn de tekrar aynı yere dönüyordu sonra bir arkadaş yardım etti ve ctrl+alt+f1 ile uç birimi açtım (ismi ne ise artık) tekrar yükleyim dedim yükleyemedim, sonra giriş yapıldı bilgisayara ama çok garip açıldı gnome mi ne yüklemeye çalıştım önceden ama çalıştıramamıştım sanırım o aktif oldu ekran felan garip oldu üste etkinlikler felan yazdı garip oldu sonra auto remove felan yapıp pc yi tekrar başlattım ve ekranda hiç birşey kalmadı bir arka plan ve masa üstündeki klasörler var :'( ubuntuyu tekrar sıfırlayabilir miyim? yoksa format mı yada kurtarmanın yolları var mı şu anda bilgisayardan yazıyorum ve chromiumu açabilmek için masa üstüne html dosyası oluşturdum başka çarem kalmadı acil yardımlarınızı bekliyorum...

betseg

Zaten bu (https://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=48951) var, oradan devam edelim.