[Çözüldü] internetim çok yavaş

Başlatan hsn, 18 Eylül 2015 - 21:58:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hsn

Asus A3E daha önce yazmıştım.

ata1

bıos ayarları F2 + Del veya Del + F2 imiş. bazı modellerde ise sadece f2 buradan boot ayarlarını açılış da usb olacak şekilde ayarlamalısın öncelikle .ardından usb takılı iken yeniden başlatıp ubuntu live ile kurulum aşamasına gelmelisin kısacası budur

hsn

ata1

fsutil

Her bilgisayar bildiğim kadarıyla usb ile boot desteklemiyor. Özellikle çok eski bilgisayarlar. Sizin makinenin de eski olduğunu düşünürsek USB ile boot desteklemiyor olabilir . Dvd/cd gözüküyor ise bir boş dvd alıp onunla aynı işlemi yapmak daha mantıklı gibi

hsn

İf, Heartsmagic,neynefes,Eral,BoraT5,Reveser,Parduscix,baytan arkadaşlar emekleriniz ve yardımlarınız için çoç çok sağolun.Sizlerin yardımıyla yeni bilgiler öğrendim.Bilgisayarımın ramını yükselttim. Ram şimdi 2GB oldu.DDR1 bulundu ve takıldı.Eskisine göre çok hızlandı. Sorun oymuş demekki.Sayfalara şimdi daha kolay ve hızlı ulaşabiliyorum.Lubuntuyu yüklememe gerek kalmadı sanırım.Konuyu çözüldü diye etiketliyeyim mi.Çok ağolun.İyi çalışmalar.Yeni sorunlarla karşılaşırsam sizleri yeniden rahatsız ederim.

betseg

İstediğiniz zaman rahatsız edebilirsiniz, bu konuda rahat olun :) 2 GB yeter bence. Ayrıca çözülen konular için olan konumuz: cozuldukonusu

neynefes

ata1

http://kb.ubuntu-tr.net/cozulen-basliklarin-etiketlenmesi  en baştaki sana ait mesaja gidip uygulaman gerek konunun ilk mesajına .

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 22 Kasım 2015 - 01:01:34

@hsn bizler de etiket için teşekkür edelim hayırlı forumlar.