Dota2 açılmıyor!

Başlatan frknksp, 17 Eylül 2015 - 09:37:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

frknksp

Merhaba arkadaşlar ilk olarak steamı kurmuştum sonrada açamamıştım bi arkadaş sayesinde şu kod ile açmaya başladım ,LD_PRELOAD='/usr/$LIB/libstdc++.so.6' DISPLAY=:0 steam instead of just steam ve dota2 yi sorunsuz bir biçimde indirdim fakat playe tıklıyorum ama hiçbir şey gelmiyor lütfen yardım edermisiniz. ( Bu arada aynısını steamda yapıyordu üstteki kod ile çalıştırabiliyorum sadece steamıda)

betseg

Alıntı yapılan: frknkspMerhaba arkadaşlar ilk olarak steamı kurmuştum sonrada açamamıştım bi arkadaş sayesinde şu kod ile açmaya başladım ,Kod: [Seç]LD_PRELOAD='/usr/$LIB/libstdc++.so.6' DISPLAY=:0 steam instead of just steam ve dota2 yi sorunsuz bir biçimde indirdim fakat playe tıklıyorum ama hiç bir şe gelmiyor lütfen yardım edermisiniz. ( Bu arada aynısını steamda yapıyordu üstteki kod ile çalıştırabiliyorum sadece steamıda)
Doğrulamak için, 
LD_PRELOAD='/usr/$LIB/libstdc++.so.6' DISPLAY=:0 steam instead of just steam
LD_PRELOAD='/usr/$LIB/libstdc++.so.6' DISPLAY=:0 steam
mi yazıyorsunuz?

frknksp

Alıntı yapılan: betseg - 17 Eylül 2015 - 12:10:41
Alıntı yapılan: frknkspMerhaba arkadaşlar ilk olarak steamı kurmuştum sonrada açamamıştım bi arkadaş sayesinde şu kod ile açmaya başladım ,Kod: [Seç]LD_PRELOAD='/usr/$LIB/libstdc++.so.6' DISPLAY=:0 steam instead of just steam ve dota2 yi sorunsuz bir biçimde indirdim fakat playe tıklıyorum ama hiç bir şe gelmiyor lütfen yardım edermisiniz. ( Bu arada aynısını steamda yapıyordu üstteki kod ile çalıştırabiliyorum sadece steamıda)
Doğrulamak için,
LD_PRELOAD='/usr/$LIB/libstdc++.so.6' DISPLAY=:0 steam instead of just steam
LD_PRELOAD='/usr/$LIB/libstdc++.so.6' DISPLAY=:0 steam
mi yazıyorsunuz?
Steamı açabilmek için LD_PRELOAD='/usr/$LIB/libstdc++.so.6' DISPLAY=:0 steam instead of just steam bunu yazmak zorundayım çünkü simgeye tıkladığımda *hiçbir şey gelmiyor,terminale yukarıdaki kodu girdiğimde açılıyor ama terminalinde açık kalması gerekli.

heartsmagic

Dota2 oynamaya çalıştığında uçbirimde hiçbir şey demiyor mu?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

frknksp

"Resfresh rate : 0 , 1 , 1" felan yazıyordu sildim yeniden yüklüyorum yarın daha net cevap vereceğim