[Çözüldü] Ubuntu software center (yazılım merkezi) kayıt olma ve gösterme hatası alıyorum!

Başlatan alict006, 11 Eylül 2015 - 15:01:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alict006

Merhabalar foruma yeni üye oldum konu doğru yerdemi bilmiyorum.

Ubuntuda yazılım merkezinde oyunları bağzı kategorileri göstermiyor içine girince 0 yazılım var gösteriyor. Kayıt olma mevzusu var kayıt olamıyorum ilgilenirseniz teşekkürler...

Alıntı YapKategorilerin altında yazılım görünmemesi sorunu sana özel bir sorun değil, genel bir sorun ve şu an için ne yazık ki çözümü yok.
Ubuntu One'a kayıt olman mümkün değil zira kendisi uzunca bir süre önce sonlandırıldı.

Floki

Sonunda konu açma butonunu bulmuşsun. :D
Öncelikle bir forum kurallarını oku istersen.
Türkçeyi de doğru kullanamaya özen göster. Noktalama işaretler , büyük harf gibi konular.

Ayrıca bir sorunun varsa bunu biraz açıklaman gerekli. Kayıt olamıyorum demekle bir şey anlatmıyorsun. Nereden, nasıl kayıt olmaya çalıştın , ne hatası aldın vs...

alict006

Alıntı yapılan: Floki - 11 Eylül 2015 - 15:41:43
Sonunda konu açma butonunu bulmuşsun. :D
Öncelikle bir forum kurallarını oku istersen.
Türkçeyi de doğru kullanamaya özen göster. Noktalama işaretler , büyük harf gibi konular.

Ayrıca bir sorunun varsa bunu biraz açıklaman gerekli. Kayıt olamıyorum demekle bir şey anlatmıyorsun. Nereden, nasıl kayıt olmaya çalıştın , ne hatası aldın vs...
Ya şu yazılım merkezinde bağzı kategorilerin içinde programlar var mesela developer tools da var ama örnek olarak games kategorisinde içerik yok hepsini göster desemde 0 tane var diyo anlatabildim sanırım, kayıt olma işi de ubuntu one galiba yazılım merkezine giriş yapmak için hep hata veriyor hepsini doldurduğum halde bunları çözebilir misiniz?

Bu arada evet buldum konu paylaşılmayan yerde konu aç arıyordum sanırım :)

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 11 Eylül 2015 - 16:29:17

yok mu yardım edebilecek birisi? sorun çözülmüş değil  :-[

heartsmagic

Kategorilerin altında yazılım görünmemesi sorunu sana özel bir sorun değil, genel bir sorun ve şu an için ne yazık ki çözümü yok.
Ubuntu One'a kayıt olman mümkün değil zira kendisi uzunca bir süre önce sonlandırıldı.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

alict006

Alıntı yapılan: heartsmagic - 14 Eylül 2015 - 17:07:50
Kategorilerin altında yazılım görünmemesi sorunu sana özel bir sorun değil, genel bir sorun ve şu an için ne yazık ki çözümü yok.

Anladım ben ubuntunun 32 bit ini kurmuştum ilk önce kategorilerde ki programlar görünüyordu daha sonra 64bit kurdum işte şu anda bir bir buçuk aydır kullanıyorum 64 bitle birkikte görmemeye başladım :) Bende kayıt olamadığım için göremiyorum sanmıştım :) Çok teşekkürler yorum için aradığım cevap buydu teşekkürler :)