Harici Disk Üzerine Ubuntu Veya Kali Linux Kurulumu (değişiklikler korunmalı)

Başlatan Red, 07 Ağustos 2015 - 23:11:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Red

Herkese merhaba.
Uzun süredir windows kullanmaktayım. Açık kaynak dağıtımlara da ilgi duyuyorum. Kullandığım bişlgisayar ortak ev bilgisayarı olduğu için windows dan ubuntuya veya kali linuxa geçmem zor yanına kurarsam işletim sistemi seçme ekranı evdekilerin aklını karıştıracaktır. Ben de de 1TB Harici disk var. Bunun içerisine kali linux kurmak istiyorum. Ama Yaptığım değişiklikler eklediğim uygulamalar kalıcı olsun istiyorum böyle bir şey mümkünmüdür. A bilgisayarında yaptığım değişiklik b bilgisayarında korunurmu ? Eğer bu sistem oluyorsa detaylı anlatım linkini yazarmısınız. Teşekkürler.

Umarım doğru kategoriye açmışımdır. Yanlışsa kusura bakmayın.

Floki

Olur. Kurulumu ve Bootloaderı Harici HDD'e kurun. Youtube'da kurulum videoları var.

Red

Alıntı yapılan: Floki - 07 Ağustos 2015 - 23:30:45
Olur. Kurulumu ve Bootloaderı Harici HDD'e kurun. Youtube'da kurulum videoları var.
hocam izlediğim videoların hepsi live olarak çalıştırmış o şekilde yaptığım değişiklikler kaydedilmiyor. siz link verebilirmisiniz.

Floki

Akşama kadar evde yokum. Gelince anlatımını yazarım size.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 08 Ağustos 2015 - 17:56:41

https://www.youtube.com/watch?v=KDM2LqFoHv4

heartsmagic

Alıntı yapılan: RedHerkese merhaba.
Uzun süredir windows kullanmaktayım. Açık kaynak dağıtımlara da ilgi duyuyorum. Kullandığım bişlgisayar ortak ev bilgisayarı olduğu için windows dan ubuntuya veya kali linuxa geçmem zor yanına kurarsam işletim sistemi seçme ekranı evdekilerin aklını karıştıracaktır. Ben de de 1TB Harici disk var. Bunun içerisine kali linux kurmak istiyorum. Ama Yaptığım değişiklikler eklediğim uygulamalar kalıcı olsun istiyorum böyle bir şey mümkünmüdür. A bilgisayarında yaptığım değişiklik b bilgisayarında korunurmu ? Eğer bu sistem oluyorsa detaylı anlatım linkini yazarmısınız. Teşekkürler.

Umarım doğru kategoriye açmışımdır. Yanlışsa kusura bakmayın.
Ufacık bir Grub ayarlamasıyla Windows üst sıraya çekilebilecek ve aile bireyleri sorun yaşamayacakken bu kadar uğraşmaya gerek var mı?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.