apk android programlarının kaynak kodunu gormek ve degiştirmek

Başlatan novek, 02 Ağustos 2015 - 21:56:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

novek

apk uzantılı android yazılımların kaynak kodunu gormek ve gerekli degişiklikleri yaparak programa yeni ozellikler kazandırmak istiyorum bunu yapabilcegim bir program biliyormusunuz ubuntu uzerinde

ekremsenturk

grayloop

Bildiğim kadarıyla açık kaynak kodlu bir uygulama değilse ve kaynak kodları yayımlanmadıysa kaynak kodlarını göremezsiniz. Android uygulamalarıyla ilgili düzenleme yapabilmek için https://developer.android.com/sdk/index.html kullanılıyor diye biliyorum.
hüzün ki en çok yakışandır bize
belki de en çok anladığımız
                                 H. Yavuz

Reverser

google'da apk decompiler diye arat bir sürü sonuç çıkıyor. ayrıca dil java olduğu için çok güzel sonuçlar alırsın.

XFCE ROCKS !
Powered by Thunar & XFWM4

jaschar

Alıntı yapılan: Reverser - 03 Ağustos 2015 - 16:56:31
google'da apk decompiler diye arat bir sürü sonuç çıkıyor. ayrıca dil java olduğu için çok güzel sonuçlar alırsın.
decompiler direk *.java source larini vermiyor, .smali veriyor. ancak o kadar olur zaten. smali2java scriptler de var hicbiri 100% calismiyor calisamaz da, oyle olsa kapali program kalmazdi.
projectdisco - state of art android distribution .

jaschar

apk binary degildir, zip arsividir ama bu apk nin icinden hop diye source cekebileceginiz anlamina gelmez.

android appleri javada yazilir, dogal olarak ilk once bytecode a compile edilir. ama apk de .class da olmaz. cunku apk lar icin ozel derleyicimiz de baska bir ture derler. sonra manifest ve static resources da alinir hepsi bir araya getirilerek .apk arsivi oluşturulur.
projectdisco - state of art android distribution .

Reverser

Birebir aynı kod vermez zaten ama psuedo yeterlidir benim için.

XFCE ROCKS !