[Çözüldü] Kaliteli Video Converter Önerileri

Başlatan cahittemel47, 30 Temmuz 2015 - 13:32:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cahittemel47

Forumda araştırma yaptım ve birkaç video converteri indirip deneme fırsatı da buldum ancak hiçbiri beni tatmin etmedi ve açıkçası işimi görmedi.Windows'taki Freemake Video Converter gibi yüksek çözünürlükteki videolarda kalite kaybı yaşatmadan convert yapabilen bir video converter bilen arkadaşlarımızın bu konuda yardımlarını bekliyorum.

heartsmagic

Önerilerin elenmesi adına neleri denediğini ve hangi yönlerini beğenmediğini aktarırsan güzel olabilir. Böylece tavsiyeler bu yönde şekillenir.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

cahittemel47

Handbrake yükledim ancak biraz acemiliğim ve programın ingilizce olmasından ötürü istediğimi alamadım.Format junkie terminal üzerinden yüklemeyi denedim ama o da bir yerde hata vermiş olacak ki ondan da verim alamadım.Converter isteme sebebimi biraz açıklayacak olayım belki daha faydalı olacaktır.Bulunduğumuz iş yeri için televizyonda yüksek çözünürlükteki bazı belgeselleri flash bellek ile açmak istiyorum.Ancak televizyon sadece .mp4 uzantılı olan videoları açtığından ve benim indirdiğim videolar da genel olarak .mkv uzantılı olduğundan bir converter ihtiyacı duyuyorum.Ancak indirdiğim converter kalite kaybı yaşatmaması lazım.Şu video üzerinden istediğim şeyi anlatmaya çalışayım isterseniz.
https://www.youtube.com/watch?v=l63HOMB4Qlw

grayloop

hüzün ki en çok yakışandır bize
belki de en çok anladığımız
                                 H. Yavuz

iskenderoguz

mhmtkrktr

Winff ve Avidemux var ancak senin istediğin düzeyde bir verim alınabiliyor mu? açıkcası hiç mkv / mp4 olarak denemedim. Yanlışım varsa düzeltin, mkv, mp4 e dönüştürülünce zaten biraz bozulacaktır ama diğer programla kıyaslama yaptığına göre, söylemek istediğin bu tarz bir bozulma değil sanırım.   

cahittemel47

Alıntı yapılan: mhmtkrktr - 30 Temmuz 2015 - 15:12:32
Winff ve Avidemux var ancak senin istediğin düzeyde bir verim alınabiliyor mu? açıkcası hiç mkv / mp4 olarak denemedim. Yanlışım varsa düzeltin, mkv, mp4 e dönüştürülünce zaten biraz bozulacaktır ama diğer programla kıyaslama yaptığına göre, söylemek istediğin bu tarz bir bozulma değil sanırım.   
ya bana kalsa mkv olarak kalsın da tv desteklemiyor.LG TV'ler mkv uzantısı desteklemiyor doğal olarak mecburen .mp4 dönüştürmek zorunda kalıyorum.eskiden windows kullanırken ilk başta belirtmiş olduğum programı kullanıyordum.uzun da sürse işimi görüyordu açıkçası.

Suraka

@cahittemel47, hocam televizyon avi formatını destekliyor ise birde avi formatına dönüştürmeyi deneseniz belki bozulma olmaz o zaman

cahittemel47

Alıntı yapılan: Suraka - 30 Temmuz 2015 - 15:57:04
@cahittemel47, hocam televizyon avi formatını destekliyor ise birde avi formatına dönüştürmeyi deneseniz belki bozulma olmaz o zaman
Başka bir siteden .flv uzantılı olanlarını indirdim yüksek kalitede.Birkaç daha converter daha yükleyip bana uygun olanını da bulurum artık  :)

cokomoko

transcoder ve ffmulticonverter dene olmazsa başka öneriler veririm yine.
''Eğer 386BSD ben Linux'a başladığımda var olsaydı, Linux büyük bir olasılıkla olmazdı."
........................Linus Torvalds..........................
İnsanın aradığı sadece huzur ve mutluluktur, 1 numara olmak yalnız kalmak demektir ve 1 numara kalmak için birçok şeyi feda etmek zorunda kalırsın...

cahittemel47

grayloop

@cahittemel47
Konuyu çözüldü olarak işaretlemişsiniz. Tecrübelerinizi https://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=31658.0  anket kısmında da paylaşırsanız faydalı olur.
hüzün ki en çok yakışandır bize
belki de en çok anladığımız
                                 H. Yavuz