İphone dosya erişim problemi

Başlatan Tbin, 18 Temmuz 2015 - 16:38:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tbin

Merhabalar, (Mint 17 Cinnamon 64 bit kullanıyorum)
Windows phone telefondaki donma problemi ara ara da tekrar etse de idare ediyorum.İphone telefondaki sorunum herhangi bir dosyaya erişemiyorum "konum bir dizin değil" şeklinde hata veriyor.Bilgisayardaki bir kaç fotoğrafı telefona aktarıcaktım.Çözüm bulamadım açıkcası.

Reverser

iPhone için iTunes'a mahkumsunuz.

XFCE ROCKS !
Powered by Thunar & XFWM4

-DıLgEş-

Iphonenun kendi hafızasına mı yoksa SD karta mı atıyorsunuz?
Aşkın; gözü kör, kulağı sağır, dili tutuk, aklı kıttır..! Hayır yani bu halde nasıl herkesi madara ediyor onu çözemedim..

Tbin

Alıntı yapılan: nurullahisrgan - 18 Temmuz 2015 - 16:40:12
Iphonenun kendi hafızasına mı yoksa SD karta mı atıyorsunuz?
Kendi hafızası.

turkerataturk

Alıntı yapılan: Reverser - 18 Temmuz 2015 - 16:39:33
iPhone için iTunes'a mahkumsunuz.

Aynen :D İphone veya Windows phone alırsan mahkum olursunuz ama Android alırsanız özgür olursunuz..  ;)

Tek önerim olacak tabi iphone ve windows phone da varmı bilmiyorum ''Wifi file transfer'' programı ile yüksek hızda aktarım yapabiliyorum varsa bunu kullanının.
''Mustafa Kemal ATATÜRK''

ata1

İphone sadece ıtunes uzerınde bu işleme izin veriyor eski bir İphone kullanıcısıyım
fakat bulunan çözüm varmıdır lınux tarafın da bilemiyorum

Tbin

meda

İtunes değil Linux dağıtımlarına Windows'a yüklendiğinde bile sorunlu çalıştığı zamanlar oluyor. İphone için en iyi ortam OSX'dir. Android bile 2 yıl öncesine kadar Linux'da  sıkıntılıydı. Burada en büyük suç telefon üreticilerinin.
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"

jaschar

Alıntı yapılan: meda - 19 Temmuz 2015 - 01:27:20
İtunes değil Linux dağıtımlarına Windows'a yüklendiğinde bile sorunlu çalıştığı zamanlar oluyor. İphone için en iyi ortam OSX'dir. Android bile 2 yıl öncesine kadar Linux'da  sıkıntılıydı. Burada en büyük suç telefon üreticilerinin.

android karisik, en basta tum ureticiler ums kullaniyordu sonra bazi ureticiler hem ums hem mtp kullanmaya basladi sonra yavastan sadece mtp ye gecildi.
projectdisco - state of art android distribution .