Pisi Linux: serial.parity: can't set property of type 'y' from value of type 's'

Başlatan Hakko, 17 Temmuz 2015 - 21:00:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hakko

pisi linux . 1.2 hatayı internette bulamadım

kernel guncel uygulama guncel paketler guncel

[eklenti yönetici tarafından silindi]

grayloop

hüzün ki en çok yakışandır bize
belki de en çok anladığımız
                                 H. Yavuz

Hakko

kardeş bişey anlamadım yardım edermisin  ne yapmamı istiyor  verdğin forumda

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 17 Temmuz 2015 - 21:46:38

yardım edecek yokmu

ata1

pisi lınux dan anlayanlar bayram nedeni ile giriş yapmıyor sanırım
beklemek zorundasın .
bilgisi olanlar yardımcı olacaktır

heartsmagic

Alıntı yapılan: HakkoMesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 17 Temmuz 2015 - 21:46:38yardım edecek yokmu
Bayram günü, konuyu açmanın üzerinden bir saat bile geçmemişken mi? Lütfen, bu kadar zorlamayın bu forumu. Pisi Linux'un kendi forumunda başlık açıp daha doyurucu bilgiler vermene rağmen cevap alamamışsın, ancak orada bu zorlama yok? Tamam, yanlış anlamayalım, kötü düşünmeyelim ancak bu kadar sabırsız olursanız insanın canı sıkılıyor. Kaldı ki esasında çözüm önerisi de verilmiş. İngilizce sorun olabilir bunu anlarım, fakat cevap için sabırsız olmamak lazım.

Pisi Linux'un forumunda verdiğin bilgi bir garip. İki farklı paketten bahsediyor gibi görünmene rağmen aynı paket isimleri vermişsin. Sorunun kaynağı ağ yöneticisi ile alakalı, ya düzeltilmiş sürümünü bekleyeceksin ya da bir eski sürüme geri döneceksin. Pisi'nin paketleri nereden dağıtılıyorsa önceki sürümlerden birini deneyebilirsin.

Başlığı da doğru yerine taşıyalım. Lütfen Ubuntu haricindeki konuları Diğer Dağıtımlar bölümünde konuşmaya özen gösterelim.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.