Linux için Adobe Photoshop

Başlatan Suraka, 16 Temmuz 2015 - 15:09:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Suraka

Selamun aleykum arkadaşlar bende linux ailesine bu ay katıldım yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum bu sitenin olması gerçekten güzel ve yararlı siteye biraz göz gezdirdim çok hoşuma gitti teşekkür ediyorum emeği geçenlerden : )

Konuya gelicek olursak ben photoshopu çokaktif kullanan biriyim bu yüzden sürekli windowsda çalışıyorum ama linux'a fazla zaman ayıramıyorum o zamanda internette şöyle bir video gördüm. Sizin bir bilginiz varmı bu konu hakkında?
http://youtu.be/iLSjSsCkH5A

ata1

wine yada playonlınuxa kurulabiliyor .

tlg

Video eski bir sürüm kullanıyor, burada güncel bir anlatım yapmış bir arkadaş
http://www.emreakkaya.org/ubuntu-adobe-photoshop-cs6-kurulum/

kötükurt

Forumda Photoshop ile ilgili birçok konu var, onları incelersen kafadan bir soru işareti kalacağını sanmıyorum.
En kolay yöntem POL ile kurmak. POL, desteklediği yazılımların kurulumu için gereken her şeyi kendisi yapar.
Buradan desteklenen grafik yazılımlarına bakabilirsin: https://www.playonlinux.com/en/supported_apps-6-0.html
"Cahil tutarlıdır kendi içinde, kötü olan yarı cahillerdir." İlber Ortaylı

Suraka

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Suraka

Alıntı yapılan: kötükurt - 16 Temmuz 2015 - 17:07:40
Forumda Photoshop ile ilgili birçok konu var, onları incelersen kafadan bir soru işareti kalacağını sanmıyorum.
En kolay yöntem POL ile kurmak. POL, desteklediği yazılımların kurulumu için gereken her şeyi kendisi yapar.
Buradan desteklenen grafik yazılımlarına bakabilirsin: https://www.playonlinux.com/en/supported_apps-6-0.html

Hocam ben telefondan giriyorum tapatalk uygulamasından "photoshop" kelimesi ile arama Yaptım ama sonuç çıkmadı uyarı verdi.

Teşekkür ederim inceliyorum hemen. 

saitp

Aleyküm Selam, GIMP var ona alternatif olarak. Kullanabilir misiniz bilmem. Olmadı Wine ile çalıştırırsınız ama tam performans vermeyebilir.
Alp Er Tunga öldi mü?
Isız ajun kaldı mu?
Ödlek öçin aldı mu?
Emdi yürek yırtılur.

Suraka

Alıntı yapılan: saitp - 17 Temmuz 2015 - 22:25:29
Aleyküm Selam, GIMP var ona alternatif olarak. Kullanabilir misiniz bilmem. Olmadı Wine ile çalıştırırsınız ama tam performans vermeyebilir.

Gimp denedim aslında güzel program çoğu şeyi düşünmüşler ama ben imleç bulamadım. O biraz zorladı nedense birde sihirli seçme aracında sorun vardı fazla güzel seçmiyor nesneyi yoksa güzel yani. Wine ile kullanırım sanırım yada yukardaki Yöntem ile küçük tıkanmalar benim için sorun değil :)

saitp

Alıntı yapılan: Suraka - 18 Temmuz 2015 - 01:05:36

Gimp denedim aslında güzel program çoğu şeyi düşünmüşler ama ben imleç bulamadım. O biraz zorladı nedense birde sihirli seçme aracında sorun vardı fazla güzel seçmiyor nesneyi yoksa güzel yani. Wine ile kullanırım sanırım yada yukardaki Yöntem ile küçük tıkanmalar benim için sorun değil :)
Siz bilirsiniz ama Gimp bedava sonuçta, Adobe PS kadar olamaz :)
Alp Er Tunga öldi mü?
Isız ajun kaldı mu?
Ödlek öçin aldı mu?
Emdi yürek yırtılur.

neynefes

Gimp wine üzerinden çalıştırmanıza gerek yok. Gimp'te ps de yaptığınız nerdeyse herşeyi yapabilirsiniz fakat kullanış kolaylığı bakımından biraz zayıf kalıyor program . Tatmin edici sonuçlar alırsınız.

jaschar

Alıntı yapılan: saitp - 18 Temmuz 2015 - 12:35:54
Alıntı yapılan: Suraka - 18 Temmuz 2015 - 01:05:36

Siz bilirsiniz ama Gimp bedava sonuçta, Adobe PS kadar olamaz :)
beyin bedava
projectdisco - state of art android distribution .

saitp

Alp Er Tunga öldi mü?
Isız ajun kaldı mu?
Ödlek öçin aldı mu?
Emdi yürek yırtılur.

heartsmagic

desem ben de :)

Forum olarak konularımızın mümkün mertebe temiz kalmasını tercih ediyoruz. Öteki türlü gereksiz paylaşımların arasında bilgi aramaya çalışacaktır insanlar, diğer forumlarda olduğu gibi...
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.