Linux Mint 17.2 Rafaela Sürümüne Yükseltme sonrasında Firefox hatalı

Başlatan kirlikedi, 14 Temmuz 2015 - 01:13:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirlikedi

Merhaba 17.1 olan mint sürümünü 17.2 yükselttim firefox açılıyor fakat birçok siteye giremiyorum

mv ~/.mozilla ~/.mozilla.ydk

bu kodu denedim Ağ ayarlarını sildim yeniden yapılandırdım dns değiştirdim  otamatik yaptım ama olmadı chrome de açılan sayfa firefoxda açılmıyor lütfen yardımcı olurmusunuz sebebi nedir

neynefes

kirlikedi

evet bir kaç kere hemde ama yine aynı bağzı siteleri açıyor bağzılarını açmıyor bağlanamadı diyip kalıyor opera da aynı hatayı veriyor sağdece chrome ve tor browser düzgün çalışıyor

heartsmagic

Bağlantı türü nedir, kablolu mu kablosuz mu? İlginç bir sorun. Tarayıcı meselesi olmasa işin içinde mtu ile oynayalım falan diyecektim ancak Chrome açıyor demişsin.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

kirlikedi

Kablosuz bağlantı evet hocam ilginç chrome çalışıyor tor browser de sorunsuz ama mozilla www.google.com açmıyor ama https://translate.google.com.tr/m/translate adresini açıyor facebook giriyor ama yotube açmıyor bende anlamadım neden yapıyor
torrent te aynı hatayı veriyor
Olmazsa Özüme Dönüp ubuntu kurucam  :)

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

speakerXXL

Minty

Alıntı yapılan: kirlikedi - 15 Temmuz 2015 - 19:33:16
ama mozilla www.google.com açmıyor ama https://translate.google.com.tr/m/translate adresini açıyor facebook giriyor ama yotube açmıyor bende anlamadım neden yapıyor
Yorumu okurken istemsizce güldüm :) Mint'in güncelleme yöneticisini açıp 4.seviye güncelleştirmelerini yapmayı dener misiniz?
~~~~~   Bazı insanlar o kadar fakir ki tek sahip oldukları şey para...   ~~~~~