Super + W tuşlarına basınca oturum ekranına atıyor !

Başlatan feritarslan, 10 Temmuz 2015 - 18:16:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

feritarslan

Arkadaşlar kolay gelsin iyi günler herkeze, çok pencereli çalışıyorum, pencereler arası sürekli geçiş yapmam gerkiyor ama formatladığımdan beri bu sorun var Super + W yaptığım zaman yada "Dosyalar" simgesine tıkladığım zaman (1den fazla pencere açıksa) oturum ekranına atıyor.
                CloneZilla

feritarslan

Ne oldu arkadaşlar Ubuntunun günlük imajı sorunlu dedik diye tavırmı alındı bana ?
                CloneZilla

ata1

Alıntı yapılan: feritarslan - 11 Temmuz 2015 - 20:16:13
Ne oldu arkadaşlar Ubuntunun günlük imajı sorunlu dedik diye tavırmı alındı bana ?
konu hakkında bilgisi olan yok demektir . neden tavır alınsın bu türde düşünce yanlış bence .

heartsmagic

Alıntı yapılan: feritarslanNe oldu arkadaşlar Ubuntunun günlük imajı sorunlu dedik diye tavırmı alındı bana ?
Hayır, çalışanların ücretlerini yatırmayı geciktirdik bu ay o nedenle tavır alıyor işe yaramaz herifler.
Allah aşkına, şu soru cidden sorulacak soru mu? Yazdığımız cevaba yazık...
Ayrıca, kalıplar sorunlu falan değil. O başlıkta bir şey yazmadım ancak bir şeyi "genellemek" yapılabilecek en büyük hatalardan biri Linux dünyasında.

Sistem güncel mi?
Compiz ayarlarınla oynadın mı hiç?
Kendine ait özelleştirmelerin var mı?
"Dosyalar" simgesi dediğin başlatıcıda olan mı?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

feritarslan

Hocam sorunlu değil tamam peki haklısın ama şunu söylemek istiyorum birkez daha indirdim sorun yine Aynı. initframs diyr bişe yazıyor başka bi ekran gelmiyor, ayrıca ye sorulacak soru olmasın ki; super +w tuşuna basınca oturum ekranına atıyor nevar ış ki sorumda hocam, ayrıca her fırsatta hayır işi yaptığınızı söylüyorsunuz sık sık söylemeyin bunu ben size ücretli çalışan muamelesi yapmıyorum zaten. Ama ben günlük imaj dosyaları bozuk diye ubuntuyu kötülemiyorum olabilir hatalı olmuş olabilir. Ubuntuyu windowsa tercih ederim herzaman. Sistemim güncelde değil compiz ayarlarıylada oynadım bozdum dahada soru sormuyorum araştırırım internetten ingilizcem var. Teşekkür ederim arkadaşlar bıgüne kadar ilgilenen cevap veren herkeze allah razı olsun.
                CloneZilla

heartsmagic

"Sorulacak soru mu bu?" kısmı sorunun için değil, görebileceğin üzere alıntı yaptım orada. Sorulmayacak olan soru bir şeyi eleştirdin diye sana tavır alıp almayacağımız sorusu. Böyle düşünüyorsan zaten sana ne diyebiliriz ki biz? Paralı çalışan muamelesi yapmayla sana karşı tavır alıp yardım etmeme düşüncesi benim gözümde pek farklı değil, savunulması dahi abes.

Kalıplar konusunu ısrarla konuşacaksak eğer, sence o kalıplar "genel olarak" sorunlu olsa fark edilmez mi? Ha, sorun oluşan sistemler olabilir mi? Neden olmasın, normal Ubuntu ISO'ları nasıl sorun yapabiliyorsa onlar da yapabilir. Bazen biri yapmaz diğer yapabilir. Bu demektir ki senin sisteminle bir sorunu var kendisinin. Sırf böyle diye "Kalıplar sorunlu indirmeyin" denir mi? Şuna benziyor bu: "X dağıtımında sorun yaşadım, sakın ola kurmayın kendisi sorunlu."

Forumda soru sorup sormamak sana kalıyor elbette. Ancak iki şeyi tekrar etmek isterim:

1. Kimse -en azından yapılan böyle bir eleştiri için- kimseye tavır almaz. Hadi kimse demeyeyim, yardım etmeye çalışanların çoğunluğu diyeyim. Bir önceki başlıkta hararetli bir şekilde tartıştığımız kullanıcılara dahi bir sonraki başlığında yardımıcı olmaya çalışıyoruz bizler. Yeter ki hata yapan taraf hatasında ısrarcı olmasın.
2. Hiç kimseye yaşadığı sorun için "Bu soru sorulur mu?" demeyiz.

Kimseyi kırmak, kaybetmek de istemem kendi adıma. Fakat bizlerin gösterdiği hassasiyeti senden de bekleriz @feritarslan. Sarf ettiğin o cümleyi sarf etmeden önce bir miktar düşünüp, "Yahu bu insanları kırar mıyım, gücendirir miyim, sinirlendirir miyim, gerek var mı yazmama?" diye düşünsen sanırım yazmazdın öyle bir şeyi.

feritarslan

Biraz ayıp ettim sanırım, hakkınızı helal edin. Yaptığınız iş güzel bir iş, keşke bende bişeler bilsemde insanlara yardımcı olsam.
                CloneZilla

ata1

sanırım tartışan küçük çocuklar gibi darılıp kızdın  ;D ama burada yardım için var insanlar
senin de  bildiğin şeyler vardır herkes her konuda uzman değildir .bence kırılmadan darılmadan devam etmelisin.
biz kimseye kırgın değiliz önce bunu anla tabik tartışacağız 2 eğriden bir doğru yapacağız .bizler de öğreniyoruz

heartsmagic

Helali hoş olsun, mesele ortada buluşabilmek. Varsa bizden yana kusur sen de hakkını helal et.

Sorun devam ediyor mu hâlâ?

turkerataturk

Alıntı yapılan: eral - 11 Temmuz 2015 - 21:41:50
Alıntı yapılan: feritarslan - 11 Temmuz 2015 - 20:16:13
konu hakkında bilgisi olan yok demektir . neden tavır alınsın bu türde düşünce yanlış bence .

Alıntı yapılan: eral - 13 Temmuz 2015 - 01:30:21
sanırım tartışan küçük çocuklar gibi darılıp kızdın  ;D ama burada yardım için var insanlar
senin de  bildiğin şeyler vardır herkes her konuda uzman değildir .bence kırılmadan darılmadan devam etmelisin.
biz kimseye kırgın değiliz önce bunu anla tabik tartışacağız 2 eğriden bir doğru yapacağız .bizler de öğreniyoruz
Kanka bi kere yardım edeyim dedim de sen cevap verme başkası cevap versin dedimişti :D hangi konuydu unuttum ama böylesi adamlara yardım etmeden önce bir daha düşünmek gerekir  ;)
''Mustafa Kemal ATATÜRK''

ata1

ama bak yine de cevap vermişsin demek ki kırgınlığımız yok biz bir topluluğuz .
istesek de istemesek de insanlara yardım etmek içimizden geliyor . ;D :D

Quapukulu

Alıntı yapılan: feritarslan - 10 Temmuz 2015 - 18:16:21
Arkadaşlar kolay gelsin iyi günler *herkese, çok pencereli çalışıyorum, pencereler arası sürekli geçiş yapmam gerkiyor ama formatladığımdan beri bu sorun var Super + W yaptığım zaman yada "Dosyalar" simgesine tıkladığım zaman (1den fazla pencere açıksa) oturum ekranına atıyor.
Bende tarif edilen sorunu yaşamıştım.Unity Tweak ile Pencere Dağıtımı seçeneğine gelip ''Varsayılanları Yükle'' butonu ile bu sorun bende giderilmişti.

feritarslan

Alıntı yapılan: eralama bak yine de cevap vermişsin demek ki kırgınlığımız yok biz bir topluluğuz .
istesek de istemesek de insanlara yardım etmek içimizden geliyor .
Eywallah. Birbirimizi idare edeceğiz artık neyapalım oluyor arada dostum =\

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 13 Temmuz 2015 - 19:53:28

Arkdaşlar kızmayında bişe diyeceğim ben Ubuntu 14.04.3 sürümünü indirmiştim, o sebepten dolayı sorunlu dedim, kuramamıştım yani. Şimdi tekrar baktım siteye, Ubuntu 14.04.3 sürümü yok kaldırmışlar sanırım.
                CloneZilla

heartsmagic

Kızmayız, neden kızalım. Normal sorulara karşı bir sorunumuz yok :)

14.04.3 henüz yayımlanmadı ki, ağustos ayının başında yayımlanacak. Sen o zaman nereden indirmiştin?
Günlük kalıpları indirdiysen onlarda zaten hata çıkma olasılığı her zaman var.