i2p port sorunu

Başlatan marslı, 30 Haziran 2015 - 23:24:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

marslı

Merhaba arkadaşlar.
Bu i2p yazılımını tes etmek amaçlı kurdım ama güvenlik duvarı engellemesi diyip duruyor.
sudo iptables -A UDP -p udp -m udp --dport 17193
Komutunu çalıştırıyorum porta izin vermek için
Alıntı Yapiptables: No chain/target/match by that name.
hatası veriyor baslamıyor. Ne yapmam lazım bir el atın şuna

marslı

İngilizce bilsem zaten konu açmazdım

heartsmagic

Nereye kuruldu bu uygulama, normal bir sisteme mi? Tam olarak neden çalışmıyor, ne hata veriyor?
Normal bir sistemde eğer sen bile isteye bazı portları kapatmadıysan hiçbir portta kısıtlama olmaz. Kısacası bir şey yapmana gerek yoktur normal şartlarda.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

marslı

Jar olarak indirdim ev dizinindeki i2p klasörüne kurdum uygulama başlıyor tarayıcıdan kontrol paneli açılıyor ama ağa bağlanmıyor

heartsmagic

Düşündüğün şeyin port yönlendirmesi olmadığına emin misin?

Alıntı YapWhen installing for the first time, please remember to adjust your NAT/firewall if you can. The ports to forward can be found on the network configuration page in the router console.

Bu demektir ki modem veya yönlendirici tarafında port yönlendirilmesi yapılmalıdır.

http://127.0.0.1:7657/confignet

Adresine girince ne yapmanı söylüyor sana sistem? Gerçi karşıdaki bir yere bağlanmak için senin tarafında port yönlendirilmesi yapılmasına ihtiyaç yoktur. Fakat i2p ile hiç tecrübem olmadığı için senin tarafına bağlanılması gerekiyor mu gerekmiyor mu bilemiyorum.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.