[Çözüldü] Videolara Callout, Sketch ekleme (Shutter gibi)

Başlatan feritarslan, 30 Haziran 2015 - 02:16:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

feritarslan

Arkadaşlar kolay gelsin öncelikle, şimdi mesela bazen video çekiyoruz bu videolara giriş yazısı altta mesela belli biryeri işaret etme aralara yazı ekleme bilgi amaçlı, tuş komninasyonu göstermek, ve videonun belli biryerini mozaikleştirmek gibi efekleri vs... nasıl yaparız ? kdenlive hariç. Elimde blender ile lightworks var onlardan neler yapılabiliyor tam bilmiyorum ama ben windowsda iken after effect ile baya iyi işler yapıyordum ama ben windows'a ve windows programlarına bağlı olmak istemiyorum bu tip konularda da "aaa linuxda da bu var" diyebileceğim bu tip bir program arıyorum blender ve lightworks ile böyle şeyler yapılabiliyor mu ? Bu resimdekinin video için nasıl yarım.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 30 Haziran 2015 - 19:56:14

Sorunu çözdüm, aslında çözdüm sayılmaz ama, Compiz'in içinde notlar diye bir bölüm var oradan kutu içine alma ve yuvarlak şekil verilebiliyor canlı çekim yaparken ama =\
Kare için = ALT + SUPER + Button1              Yuvarlak için = ALT + SUPER + TEKERLEK (bastırma)
                CloneZilla