[Çözüldü] Ubuntu Server 12.04.5 Erişim Problemi

Başlatan krwlng, 29 Haziran 2015 - 13:34:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

krwlng

Merhaba, web sunucusu, openfire ve dosya sunucusu olarak kullandığım Ubuntu Server 12.04.5 bir sunucum var, bu sabaha kadar sorunsuz bir şekilde çalışıyordu fakat bu sabah servislere erişemediğimi farkettim (Web server, openfire, Webmin vb.) Sunucuyu kapatıp açtım fakat şuan 8000 portundan yayın yapan ajenti sunucu yönetim yazılımı hariç hiçbir servise ulaşamıyorum. Bütün servisler çalışıyor, çalıştıklarını kontrol ediyorum fakat erişim yapmak istediğimde zaman aşımı hatası alıyorum, sistemi güncelleyip birkaç kez kapatıp açtım fakat çözüm olmadı, ufw üzerinden açık portları kontrol ettim, gerekli portlar açık, dosya paylaşımı dahi yapamıyorum. Fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum, çok fazla şey deneme imkanım olmadı her türlü fikre açığım.

Düzeltme: Oruç beni de vurmuş anlaşılan, sorunumun çözümünü soruyu sorarken kendim vermişim ama farketmemişim bile, ajenti sürüm güncellemesinden sonra bütün servislerin erişimini kapatmış, ajenti'yi pasif yapınca  her şey düzeldi. Ajenti kullanan arkadaşlardan bu tip bir sorunla karşılaşan olursa çözüm olur sanırım.
http://twitter.com/yusuFBrn

Ali İsmail Korkmaz, FENERBAHÇE Yıkılmaz!