Linux öyküm

Başlatan Cuaresma45, 25 Haziran 2015 - 23:50:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cuaresma45

Önceki konum ben cevap yazamadan kapandı. @eral hocam linuxçular uğraşıp bir şeyleri başarırmış. Öyle ise önceki konumda lubuntu ile ilgili yazdığım sorunları çözmeme yardım edermisin?
Bu arada yeni bir sorun daha eklendi yarım saat video izlediğimde ekran simsiyah oluyor ve renkli noktalar çıkıyor. Tabi sonuç reset. Şu sorunları çözmeyi ne çok istiyorum yoksa 8.1 yüklemeyi ben de istemezdim. Bu konuyu da bi yere varana kadar kapatmazsanız sevinirim @if

ata1

öncelikle ben de sizin gibi basit kullanıcıyım. hocam diye hitab etmenize gerek yok ama yaşıma hörmetse teşekkürler .
sizin yardım konularınıza gereken cevaplar gelir .siz sadece aynı anda yanıt bekliyorsunuz forumda zamanı olan üstadlar sizleri
sıra ile yanıtlar burada hiç kimse çalışan değil herkes yardıma gönüllüdür . sayın @if  üstadım burada idi severek yardım eden ustalardan biri
konu hakkında bilgileri olanlarda size yardım edeceğinden eminim .benim sürümüm daha farklı olduğundan ubuntu konusunda yeterli bilgiye sahip değilim
öncelikle yardım isteme dili ve anlatım önemlidir hayırlı forumlar

feritarslan

Ekran kartın ATI mi ? Ayrıca bendede bikaç ufak sorun var ama ben windows da bi programı kurmadan önce 40 kere düşünmektense linux'u ufak tefek sorunlar ile kullanmaya razıyım.
                CloneZilla

cokomoko

@Cuaresma45  donanım özellikleriniz nedir, bu 9,5 yıllık bilgisayarın ekran kartı ne? Bunları yazarsanız size yardımcı olabilirler.
''Eğer 386BSD ben Linux'a başladığımda var olsaydı, Linux büyük bir olasılıkla olmazdı."
........................Linus Torvalds..........................
İnsanın aradığı sadece huzur ve mutluluktur, 1 numara olmak yalnız kalmak demektir ve 1 numara kalmak için birçok şeyi feda etmek zorunda kalırsın...

heartsmagic

Alıntı yapılan: Cuaresma45Önceki konum ben cevap yazamadan kapandı. @eral hocam linuxçular uğraşıp bir şeyleri başarırmış. Öyle ise önceki konumda lubuntu ile ilgili yazdığım sorunları çözmeme yardım edermisin?
Bu arada yeni bir sorun daha eklendi yarım saat video izlediğimde ekran simsiyah oluyor ve renkli noktalar çıkıyor. Tabi sonuç reset. Şu sorunları çözmeyi ne çok istiyorum yoksa 8.1 yüklemeyi ben de istemezdim. Bu konuyu da bi yere varana kadar kapatmazsanız sevinirim @if

Bu konu bir yere varmaz. Açık konuşayım, madem Linux bu kadar sorunlu senin makinende ve hatta tüm kullandığın makinelerde, sen de Windows'tan bu kadar memnunsun, Linux kullanmayacaksın ve diğer insanlara da kullanmamasını salık veriyorsun, neden sorunları çözmek için uğraşalım? Hiç kimseyi bir işletim sistemi kullanmak için ikna etmemiz gerekmiyor. Windows kullanmak istiyorsan kullanabilirsin elbette. Linux ile vakit kaybetmek istemiyorsan da kaybetmezsin. Kullanmak isteyen varsa, sorunlarını doğru bir şekilde dile getirebiliyorsa ne âlâ elimizden geleni yaparız. Fakat, bu başlık bir yere varmaz.

Forumda her bir sorunu kendi başlığında konuşma gibi bir düzenimiz mevcut. Kuracaksan Lubuntu'yu veya karar kıldığın dağıtımı kurarsın. Ardından ayrı ayrı her yaşadığın sorun için bir başlık açarsın forumda. Çözeriz veya çözemeyiz, ancak doğru üslupla olduğu sürece elimizden geleni yaparız.

Kısacası, konuyu kapatalım.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.