[Çözüldü] EMACS ve reveal.js

Başlatan freeman, 16 Haziran 2015 - 21:54:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

freeman

Merhabalar,
reveal.js 'yi EMACS ile kullanmaya çalışıyorum. Fekat yapamadım
https://github.com/yjwen/org-reveal/
Burada bir şeyler anlatmışlar ama olmadı. Daha doğrusu
#+REVEAL_ROOT: http://cdn.jsdelivr.net/reveal.js/2.5.0/
ile çalışıyor. Ama kendi ev dizinimdeki reveal.js ile çalıştıramadım. Slayt oluşturmuyor. CSS uygulanmayan sayfalar gibi çıkıyor.

Neyi yanlış yapıyorum acaba?
Good morning and welcome to the Black Mesa Transit System. This automated train is provided for the security and convenience of the Black Mesa Research Facility personnel.

heartsmagic

Sorun hakkında bir fikrim yok ama reveal.js'yi beğendim. Bir ara bakmak lazım :)
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

freeman

Alıntı yapılan: heartsmagicSorun hakkında bir fikrim yok ama reveal.js'yi beğendim. Bir ara bakmak lazım
Ya buldum zaten. Çok lüzumsuz bir hataymış. "/" karakterlerinden birisi eksikmiş.
EMACS 'i bu yüzden bırakmıştım, gereksiz iş çıkartıyor ama daha fazla dayanamadım onsuzluğa.  Tekrar döndüm. :D

Bu arada reveal.js ile slayt yapmak uzun bir iş. index.html 'yi düzenlemek gerekiyor.  Bir noktadan sonra, insanı hem bıktırır hem de çok fazla hata yaptırır(Hele ki uzun slaytlarda).
Bu yüzden Orgmode ile yazıyorsun, bir iki harekette slayt olarak alıyorsun.

Emacs kullanmak istemezseniz, pandoc ile markdown formatında yazıp reveal.js ile de slayt alabilirsiniz.

Teşekkürler.
Good morning and welcome to the Black Mesa Transit System. This automated train is provided for the security and convenience of the Black Mesa Research Facility personnel.

heartsmagic

Hem geri bildirim hem de açıklamalar için teşekkürler.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.