[Çözüldü] Thunderbird sürekli sorun çıkarıyor

Başlatan feritarslan, 15 Haziran 2015 - 14:47:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

feritarslan

Arkadaşlar bu Thunderbird'e alternatif üst düzey bi mail programı var mı ? E-postaları ekliyorum kabul ediyor 1,2 kere mail geliyor ondan sonra smtp-sunucusu başarısız gibi yazılar çıkıyor şifreyi tekrar giriyorum kabul etmiyor şifre yanlış diyor *ya benden iyimi bilicen şifrem o niye böyle *oluyor acaba, daha imkanı yok kabul etmez ancak format atmak lazım 1,2 kere gelir yine sonra bidaha.
                CloneZilla

matrax_41

mv ~/.thunderbird ~/.thunderbird-yedek komutundan sonra ayarlamaları tekrar yaparak dener misin. Yine sorun çıkartırsa geary'i deneyebilirsin.

feritarslan

Ana parola oluşturdum şuanda sesi yok düğzelmiştir inşallah
                CloneZilla

heartsmagic

Ana parola derken?
TB'den daha üst bir uygulama :) Arama boşuna bence.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

feritarslan

Usta bu mail gönderirken neden smtp-googlemail.com bağlanamadı gibi şeyler söylüyor parlayı tekrar giriyorum yine aynısı e parolam doğru ama ?
                CloneZilla

heartsmagic

Normal Gmail hesabımı mı bu? Gelen ve giden sunucu ayarların nasıl?

feritarslan

Hocam bu google'ın enteresan takıntılarından kaynaklanıyor sanırım, hesabı korumaya aldığı zaman böyle şeyler oluyor, girip numaramla doğrulatınca sorun geçiyor, ama 2-3 gün sonra tekrar, yani 2-3 günde bir web tarayıcısından gmail'e girmek gerekiyor ben buradayım dercesine.
                CloneZilla

heartsmagic

Thunderbird'ün sürümü nedir? Gmail'in güvenlik değişikliği nedeniyle bir ara sorun yaşandı. Fakat güncel sürümlerde yaşanmıyor diye biliyorum bu sorun. Yaşanmıyor derken de ilk elden söylüyorum bunu, dört beş farklı hesabımı sorunsuzca yönetiyorum ben TB ile.