[Çözüldü] Ubuntu 15.04 Unity - Tweak benzeri uygulamalar

Başlatan Floki, 14 Haziran 2015 - 17:44:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Floki

Arkadaşlar Unity için Gnome masaüstündeki gibi gnome-tweak-tool benzeri uygulamalar var mı? Birçok uygulama güncel sürümlerde çalışmıyor. Uygulama deposunu ekliyorum fakat apt-get ile kurmak istediğimde paketleri bulmuyor. Ubuntu sunucum Ana olarak ayarlı durumda.
Önerdiğiniz Ubuntu 15.04 Unity masaüstünü kolayca tema , simge vs değişikliklerini yapabileceğim bir uygulama var mı ? ( compiz hariç)

siberoloji

heartsmagic

Alıntı yapılan: FlokiArkadaşlar Unity için Gnome masaüstündeki gibi gnome-tweak-tool benzeri uygulamalar var mı? Birçok uygulama güncel sürümlerde çalışmıyor. Uygulama deposunu ekliyorum fakat apt-get ile kurmak istediğimde paketleri bulmuyor. Ubuntu sunucum Ana olarak ayarlı durumda.
Önerdiğiniz Ubuntu 15.04 Unity masaüstünü kolayca tema , simge vs değişikliklerini yapabileceğim bir uygulama var mı ? ( compiz hariç)
İstediğin uygulama için öneri verilmiş ama ben şu çalışmayan uygulamalar, depo ekledikten sonra uygulama bulamama kısmına takıldım.
Hangi uygulama çalışmıyor?
Hangi depoyu ekledin ancak uygulama görünmüyor? PPA'nın yani deponun kullandığın Ubuntu sürümüne destek verdiğinden emin misin?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Floki

Alıntı yapılan: siberoloji - 14 Haziran 2015 - 18:00:14
sudo apt-get install unity-tweak-tool
Teşekkürler...

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 11 Temmuz 2015 - 23:03:21

Alıntı yapılan: heartsmagic - 15 Haziran 2015 - 03:34:57
Alıntı yapılan: FlokiArkadaşlar Unity için Gnome masaüstündeki gibi gnome-tweak-tool benzeri uygulamalar var mı? Birçok uygulama güncel sürümlerde çalışmıyor. Uygulama deposunu ekliyorum fakat apt-get ile kurmak istediğimde paketleri bulmuyor. Ubuntu sunucum Ana olarak ayarlı durumda.
İstediğin uygulama için öneri verilmiş ama ben şu çalışmayan uygulamalar, depo ekledikten sonra uygulama bulamama kısmına takıldım.
Hangi uygulama çalışmıyor?
Hangi depoyu ekledin ancak uygulama görünmüyor? PPA'nın yani deponun kullandığın Ubuntu sürümüne destek verdiğinden emin misin?
Bende o kısımda biraz afalladım açıkcası. Eklediğim depoların sürümüme uygun olmasına dikkat ediyorum fakat bende ilk defa karşılaştım bu sorunla. Yeniden sistemi kurarak sorunu çözdüm.

heartsmagic

Yeniden sistem kurulumuna gerek yoktu elbette, depo sorunları rahatlıkla çözülebilecek şeylerdir aklında olsun. Sistem yeniden kurulduğunda başlığı etiketlemiyoruz ancak ilk istek bir uygulama önerisi idi. Eğer o konuda cevabı yeterli buluyorsan başlığı etiketleyebilirsin.

Floki

Uygulama benim sorunumu çözdü. O zaman konuyu çözüldü olarak işaretleyelim.

heartsmagic