Deluge seçilmeyen dosyaların indirme sorunu

Başlatan özgürpenguen, 05 Haziran 2015 - 02:22:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

özgürpenguen

Bildiğiniz gibi torrent programlarında hangi dosyayı indireceğimizi seçebiliyoruz. Seçtiklerimiz iner, seçmediklerimiz kalır. Normalde böyle olması gerekir. Ancak deluge programında seçmediğim dosyalar o dosyanın seçilmediği alttaki sekmelerde belirttiği halde indiriyor. Bu şimdiye kadar böyle oldu. Başka platformlarda da böyle sıkıntılı programlara rastlamıştım.

Bunun bir çözümü var mıdır? Veya bu sorunu yaratmayacak stabil bir uygulama var mıdır?

turkerataturk

bende gayet normal çalışıyor yani istediğim dosyayı indiriyorum
''Mustafa Kemal ATATÜRK''

özgürpenguen

Torrenti eklerken hepsi seçili halde torrenti ekleyipte sonradan alttan dosyalar sekmesinden teker teker indirmek istemediğim dosyalara "indirme" komutunu verip ancak öyle hallettim, ancak tam olarak indirme tamamlanmadığı için peşin konuşmayım.

turkerataturk

torrent eklenir iken seçtiğimde bende sorun olmuyor indirme tamamlanması bütün dosları kapsamaz sadece şeçtiklerini kapsar dostum
''Mustafa Kemal ATATÜRK''

özgürpenguen

İşte o şekilde olması gerekirken seçmediğim dosyalar da indiriliyor. Sorun bu.

heartsmagic

Deluge kullanmıyorum ancak hemen her Torrent uygulamasında Torrent'i eklemeden önce seçim imkânı vardır. Deluge'de Torrent'i ekledikten sonra indirmeye hemen başlamadan önce bir seçim ekranı gelmiyor mu? Geliyor ve istemediklerini seçiyor, bu aşamadan sonra mı başlatıyorsun aktarımı? Buna rağmen hepsini indiriyor mu?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.