D sürücümdeki video yu okumuyor.

Başlatan nikola_telsla_, 26 Mayıs 2015 - 17:46:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nikola_telsla_

Arkadaşlar amarok video player kullanıyorum . windows 8.1 in yanında uefi modunda ubuntu kurulu. ortak gözüken d sürücüsünden bir videoyu açmak istediğimde dosya bulunamadı gibi bir hata veriyor. nasıl aşabilirim bunu ?
aldığım hata:
File not found:
file:///media/ayhan/Data/ORTAK/1.%20season/Person%20of%20Interest%201.%20Sezon%2013.%20B%C3%83%C2%B6l%C3%83%C2%BCm%20T%C3%83%C2%BCrk%C3%83%C2%A7e%20altyaz%C3%84%C2%B1l%C3%84%C2%B1%20izle.mp4

kötükurt

D böümünde başka işlem yapabiliyor musun?

Windows 8; güç seçeneklerinden hızlı başlat özelliğini kapatmadağın sürece kapanmıyor, askıya alıyor, diskler Windows'a bağlı kalıyor. Bundan kaynaklanabilir.
"Cahil tutarlıdır kendi içinde, kötü olan yarı cahillerdir." İlber Ortaylı

nikola_telsla_

başka dosyalarda işlem yapabiliyorum . video ve müziklerde sıkıntı çıkarıyor. nasıl düzeltebilirim bu hatayı ?

(BIOS fast boot özelliğini kapattım ancak olmadı.)

2.not ubuntunun kendi video programıyla dosyayı açabiliyorken nedense sadece kaffeine programıyla açamıyorum :S neden böle bi hata veriyor olabilir.

turkerataturk

windows dan hızlı açılısı kapatman lazım
''Mustafa Kemal ATATÜRK''

heartsmagic

Dosya isminde Türkçe karakter veya boşluk var mı?

Diğer başlıkta da söylemiştim, sorunları aynı başlıkta konuşmak ortalığı karıştırıyor. Aynı sorunu orada da dile getirmişsin örneğin. Şimdi bu konu için orada da bir şeyler yazılsa hem başlık karışacak hem kafalar.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

nikola_telsla_

Alıntı yapılan: heartsmagic - 27 Mayıs 2015 - 00:04:46
Dosya isminde Türkçe karakter veya boşluk var mı?

Diğer başlıkta da söylemiştim, sorunları aynı başlıkta konuşmak ortalığı karıştırıyor. Aynı sorunu orada da dile getirmişsin örneğin. Şimdi bu konu için orada da bir şeyler yazılsa hem başlık karışacak hem kafalar.

haklısınız hocam . önceki konularda kontrol ettim bulamadım ondan açma gereksinimi duydum. bu 2 gündür de çok konu açıyorum sebebi yeni girdik hata almaktan bıktım. sürekli bişiler eksik çıkıyor . öğrenene kadar mahsur görün....

BURADADA DEDİĞİNİZ GİBİ TÜRKÇE KARAKTERE ÇEVİRDİM VİDEO YU BU SEFER OKUDU :S BUNU HER VİDEODA YAPMAM MI LAZIM YOKSA TÜRKÇE KARAKTER İÇİN DESTEK PAKETİ VARMI ,= ?(:D bağırma amacı yoktur. )

heartsmagic

Yanlış anlaşılmayalım, yeni konu açmayın demiyoruz bizler.

1. Forumda arama yapılsın, eğer bulunamıyorsa çözüm konu açılsın.
2. Aynı başlıkta birden fazla sorundan bahsedilmesin, ayrı ayrı konular açılsın.

Kısacası, yeni konu açılması hiç ama hiç sorun değil bizler için.

Türkçe ismi düzelttin ve sorun düzeldi mi yani? Normalde Unity kullanıyorsun ve Kaffeine mi kurulu?
Bir de, bilmiyorsundur belki sanal dünyada büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir. Bağıracak bir durum yoktur muhtemelen burada :)

nikola_telsla_

Alıntı yapılan: heartsmagic - 27 Mayıs 2015 - 01:02:58
Yanlış anlaşılmayalım, yeni konu açmayın demiyoruz bizler.

1. Forumda arama yapılsın, eğer bulunamıyorsa çözüm konu açılsın.
2. Aynı başlıkta birden fazla sorundan bahsedilmesin, ayrı ayrı konular açılsın.

Kısacası, yeni konu açılması hiç ama hiç sorun değil bizler için.

Türkçe ismi düzelttin ve sorun düzeldi mi yani? Normalde Unity kullanıyorsun ve Kaffeine mi kurulu?
Bir de, bilmiyorsundur belki sanal dünyada büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir. Bağıracak bir durum yoktur muhtemelen burada :)

:D bağırma gibi bi düşüncem yoktu açıkçası . rahatsızım yataktan yatarken yazdığım için capslock a geri uzanmak zor geldi :D 14.04 LTS sürümünü kullanıyorum. kaffeine video oynatıcısı yüklü. şu anda türçke karakterli isim taşıyan videoları açmıyor diğerlerini açıyor. kendi video oynatıcısı ise normal hepsini açıyor. teşekkürler uyarıların için.

heartsmagic

Eskiden bazı sorunları var gibiymiş Kaffeine'in ancak hâlâ duruyor mu bu sorunlar bilemiyorum. Şimdi, bu filmler Kaffeine'in kendi "Aç" seçkesinden mi açılıyor yoksa filme tıklayıp mı açıyorsun? Şunu bir dene lütfen, ctrl+alt+t ile uçbirimi aç. Önce filmi tut uçbirime sürükle, sadece filmin yolu görünecektir. Sonra satırın en başına
kaffeine yaz ve bir boşluk bırak. Ardından enter tuşuna bas ve filmi açmayı dene uçbirimden. Kaffeine kapanırsa uçbirimde yazan son bölümleri buraya kopyala.

nikola_telsla_

Alıntı yapılan: heartsmagic - 28 Mayıs 2015 - 22:01:39
Eskiden bazı sorunları var gibiymiş Kaffeine'in ancak hâlâ duruyor mu bu sorunlar bilemiyorum. Şimdi, bu filmler Kaffeine'in kendi "Aç" seçkesinden mi açılıyor yoksa filme tıklayıp mı açıyorsun? Şunu bir dene lütfen, ctrl+alt+t ile uçbirimi aç. Önce filmi tut uçbirime sürükle, sadece filmin yolu görünecektir. Sonra satırın en başına
kaffeine yaz ve bir boşluk bırak. Ardından enter tuşuna bas ve filmi açmayı dene uçbirimden. Kaffeine kapanırsa uçbirimde yazan son bölümleri buraya kopyala.
aldığım hata :

QDBusConnection: session D-Bus connection created before QCoreApplication. Application may misbehave.
QDBusConnection: session D-Bus connection created before QCoreApplication. Application may misbehave.
Object::connect: No such signal org::freedesktop::UPower::DeviceAdded(QDBusObjectPath)
Object::connect: No such signal org::freedesktop::UPower::DeviceRemoved(QDBusObjectPath)

heartsmagic

Bu gibi hata çıktılarını şu şekilde aktarırsın: kodetiketi
Bu hatanın sendeki sorunla ilgisi yoktur sanırım, ne yazık ki şu an için bir önerim yok.