Knight online

Başlatan onur3194, 30 Nisan 2015 - 13:46:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onur3194

Merhabalar linux tabanlı iştetim sistemlerinde knight online pvp oynayabiliyor muyuz? İnternette araştırdım ancak bilgi bulamadım yardım bekliyorum...

Ketboga

ben daha önce wine ile oynamıştım renklerin ve dokuların windows a göre biraz daha iyi olduğunu bile söyleyebilirim özellikle cod serisini de buna dahil edebilirim.
Hiçbir canlı kendisinden daha yüce bir varlığa inanç duymadan ve itaat etmeden yaşamını sürdüremez. İnanç duyanlar bu yükten kurtulmak adına kendilerinden daha güçlü kişileri ararlar ve buna karşılık, bunu aradıkları o kişiler de inanç duyabilecekleri daha da güçlü kişileri ararlar. Ve İşte krallar böyle doğar... Ve işte Tanrılar böyle doğar.

onur3194

Wine bende araştırdım da uyumsuz olduğunu söylediler. Ama sanırsam pvp de sıkıntı yok demi? Uskodan bahsetmiyorum. Birde hangi linux tabanlı kullansak daha iyi olabilir ki malum dağıtım firmaları var. Centos ubuntu pardus debian tarzı...

Ketboga

ubuntu, linux mint, elementary os bu üç dağıtımdan biri işinizi görür.
Hiçbir canlı kendisinden daha yüce bir varlığa inanç duymadan ve itaat etmeden yaşamını sürdüremez. İnanç duyanlar bu yükten kurtulmak adına kendilerinden daha güçlü kişileri ararlar ve buna karşılık, bunu aradıkları o kişiler de inanç duyabilecekleri daha da güçlü kişileri ararlar. Ve İşte krallar böyle doğar... Ve işte Tanrılar böyle doğar.

onur3194

Ketboga

rica ederim, umarım sorunsuz bir şekilde çalıştırırsınız oyunu, gelişmelerden haberdar edin.

onur3194

Baya kafa yoracam bu işe olumlu gelişmeler alırsam haberdar ederim sizi. İyi aksamlar