Bilgisayarı açtıktan sonra grub menüsünü es geçmek istiyorum

Başlatan twats, 20 Nisan 2015 - 20:48:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

twats

Bunu galiba geri sayış süresini 0'a indirerek yapabiliyorum doğru mudur eğer öyleyse yönerge verir misiniz ? teşekkürler.

Reverser

Aklınıza takılan her soru için başlık açmayın bence zira her şey birbirine karışıyor. Konu açmadan önce 'anahtar kelimeleri' kullanarak forum üzerinde arama yapın. Belkide hemen çözüme ulaşacaksınız.

XFCE ROCKS !
Powered by Thunar & XFWM4

Ketboga

ben ubuntu da bunu yapmak için geriye doğru sayma zamanını sıfıra indirgemiştim yine düzelmemişti 4-5 saniye boyunca mor bir ekran kalıyordu açılırken ondan sonra ubuntu açılmaya başlıyordu bunun windowsdaki gibi hiç grub vs olmadan yapılması lazım.
Hiçbir canlı kendisinden daha yüce bir varlığa inanç duymadan ve itaat etmeden yaşamını sürdüremez. İnanç duyanlar bu yükten kurtulmak adına kendilerinden daha güçlü kişileri ararlar ve buna karşılık, bunu aradıkları o kişiler de inanç duyabilecekleri daha da güçlü kişileri ararlar. Ve İşte krallar böyle doğar... Ve işte Tanrılar böyle doğar.

-DıLgEş-

Windows kurulu ise önce windowsu kaldırın sonra
sudo remove grub
komutunu(komutu tam hatırlamıyorum buna benzer olmalıydı.) kullanın.
Aşkın; gözü kör, kulağı sağır, dili tutuk, aklı kıttır..! Hayır yani bu halde nasıl herkesi madara ediyor onu çözemedim..

gecegezen

Eğer grub timeout değerini sıfır "0" yaptıktan sonra size sormuyorsa eğer o bekleme süresi çekirdeğin yüklemesi için geçen zaman olabilir.
Yotube kanalım hepinizi beklerim...
https://www.youtube.com/channel/UCsRQPZxNJKZbfpGy6r97nJw

hatas