Kuruldu açılmıyor yardımm lütfen..

Başlatan idjcondor, 13 Nisan 2015 - 22:51:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

idjcondor

ubuntu 14.04. lts indirdim x64 kurdum açılırken hata veriyor,
bilgisayar
fx4100
8gb ram
1 gb ekran kartı
4 adet hdd var ben sdd'ye kurdum önyükleyiciyi sdaya kurdu üzerinde windows7 var birde pc'nin

hataya gelince şöyle
grub'dan normal seçip başlatınca kırmızı ekranda kalıyor numlock ve scrollock ışıkları yanıp sönüyor, kurtarmadan girince hatayı görüyoruz ki oda şöyle
Kernel panic - not syncing: No working init found. Try passing init= option to kernel. See linux Documentation/init.txt for guidance.

internette araştırdım tam çözüm bulamadım yaşayan yada nasıl çözeceğimi bilen varmıdır? teşekkürler şimdiden

grayloop

hüzün ki en çok yakışandır bize
belki de en çok anladığımız
                                 H. Yavuz

idjcondor

teşekkürler baktım biraz yabancı forumlarıda dolaştım ama halen çözüm bulabilmiş değilim, kurulumu yaptı açmıyor bir türlü çözemedim

grayloop

Biraz bakmış olmakla ne yaptığınızı bilemeyiz, denediklerinizi yazarsanız yardımcı olabiliriz. Daha önceki yazdığım bağlantılardaki neleri denediniz ve ne sonuç aldınız?
hüzün ki en çok yakışandır bize
belki de en çok anladığımız
                                 H. Yavuz

idjcondor

linkteki önerilerin hepsini denedim ki o öneriler zaten linkteki problemlere dahi çözüm olmamış, buraya yaşamış olan bilen varmıdır diye sordum merak etmeyin gelen her öneriyi denerim problemimi çözmek için yazdım önerileri yapmayacaksam bir anlamı yok heralde sizde takdir edersiniz

ata

Cahil tutarlıdır kendi içinde, kötü olan yarı cahillerdir.

if

@ata, @idjcondor'un ağ kartının rtl8723be olduğunu ve sorunun kaynağının da bu kart olduğunu nasıl anladınız?

ata

oncelıkle hocam arkadaş farklı 2 konu açmış ordaki açıklamasındaki sorun ekrankartı ile oldugunu duşundum düşünme sebebimde 14,04.2 bedede ekran kartı ile gibi görunen bir sorun  yaşadım ve formda yardım aldım sorunu sanırım kendim halledemediğimden 14.04.1 kurmakla sorunu çozdum
konular birleştirilmeli kafa karıştırıcı oluyor
https://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=47182.msg542304#new
Cahil tutarlıdır kendi içinde, kötü olan yarı cahillerdir.

heartsmagic

Buradaki makine ile diğer makine aynı mıdır? Donanım bilgisi farklı gibi.
@idjcondor, makineler dizüstü mü? Kurulum medyasını değiştirmeyi denedin mi? İki makinede de sorun yapıyorsa kurulum ya indirdiğin kalıp sorunludur ya da kurulum medyası. Üçüncü seçenekse her iki makinenin de farklı sorunları olması ki bence önce kurulum medyası ihtimalini değerlendir.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.