Squid Https Sorunu

Başlatan ydemir95, 10 Nisan 2015 - 17:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ydemir95

Selamun Aleyküm Arkadaşlar ubuntu 14.10 üzerine squid proxy kurdum ama google, youtube vb sitelere girmiyor başka sitelerde sorun yok yardımcı olurmusunuz ?

ydemir95

Selamun Aleyküm Arkadaşlar ubuntu 14.10 üzerine squid proxy kurdum ama google, youtube vb sitelere girmiyor başka sitelerde sorun yok yardımcı olurmusunuz ?

cagriemer

Kaynak olarak nereyi kullandiniz? Yapilandirma dosyaniz nasil? Girmiyor ama ne hata veriyor?

ydemir95

Alıntı yapılan: cagriemer - 11 Nisan 2015 - 03:11:32
Kaynak olarak nereyi kullandiniz? Yapilandirma dosyaniz nasil? Girmiyor ama ne hata veriyor?

Kaynak olarak fransa lokasyonu sunucu google girmeye çalıştığımda proxy tunnel bekleniyor yazıyor öyle kalıyor diğer sitelre giriyor ssl ile alakalı birşey mi acaba anlıyamadım.

Reverser

XFCE ROCKS !
Powered by Thunar & XFWM4

if

@ydemir95, Squid'i nasıl ayarlardınız? Yapılandırma dosyasının içeriğini görelim.

ydemir95

Alıntı yapılan: if - 11 Nisan 2015 - 13:58:49
@ydemir95, Squid'i nasıl ayarlardınız? Yapılandırma dosyasının içeriğini görelim.

Buyrun işaretlediklerimi düzenledim sadece

cagriemer

Tarayicinizi HTTPS protokolunden yapilacak istekleri de proxy'den gececek sekilde ayarladiniz mi?

ydemir95

Alıntı yapılan: cagriemer - 11 Nisan 2015 - 16:58:07
Tarayicinizi HTTPS protokolunden yapilacak istekleri de proxy'den gececek sekilde ayarladiniz mi?

Hocam bunu tam olarak yapamadım ondan kaynaklanıyor galiba team ile bağlanıp bakabilirmisiniz mümkünse

cagriemer

http://www.wikihow.com/Enter-Proxy-Settings-in-Firefox

4. adimda HTTP proxy'nin altinda bir de SSL proxy var. Oraya da ayni ayari gireceksiniz.

ydemir95

Alıntı yapılan: cagriemer - 12 Nisan 2015 - 04:11:05
http://www.wikihow.com/Enter-Proxy-Settings-in-Firefox

4. adimda HTTP proxy'nin altinda bir de SSL proxy var. Oraya da ayni ayari gireceksiniz.

Hocam onlar zaten oyle ama olmuyor.Sunucuya sizde bakabilirmisiniz mümkünse ?

cagriemer

Ne yazik ki sunucunuza baglanip bakamam. Sorunu buradan cozmeye calisalim. Squid'in tuttugu loglari paylasir misiniz? Bir de tam olarak ne yapmak istiyorsunuz? Belki yapmak istediginiz sey icin Squid'den daha saglikli bir yontem vardir.