Ubuntu Kurulum Sorunu

Başlatan Jugador, 07 Nisan 2015 - 19:12:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jugador

Arkadaşlar ben Ubuntuyu kurmaya calisiyorum ama kurulum ekraninda Ubuntu windowsu tanimiyor ve attigim ekran cikiyor

[eklenti yönetici tarafından silindi]

heartsmagic

Windows'un hangi sürümü bu? Windows 7 ve sonrası ise kendisini aç ve normal yolla değil de, tamamen kapat. Disk bölümleri hiç görünmüyor, muhtemelen Windows tam kapatılmadığı için disklere erişemiyor Ubuntu tarafı.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Jugador

Windows 7.Peki windowsu tamamen nasıl kapatıcam.Normal kapatmadan farklı mı?

heartsmagic

Windows 7 sanırım tamamen kapatıyormuş kendisini, yanlış biliyorum demek ki. Disk temel mi dinamik mi acaba? Disk yönetimini açarsan orada yazıyor olması lazım diye hatırlıyorum.

Jugador

heartsmagic

UEFI var mı sistemde? Disk MBR mi GPT mi?
http://wiki.ubuntu-tr.net/index.php?title=Fixparts maddesine yönlendireyim diyorum ancak GPT konusunda emin olmak lazım.

Ketboga

bilgisayar kaç yıllık eğer aldığınızda windows 8 yüklüyse uefidir. Bunun için windowsa geri dönüp rufus adlı programda ubuntu iso dosyasını uefi sistemler için gpt bölüm düzenini seçerek bootable usb haline getirin birde kurulumu böyle deneyin.
Hiçbir canlı kendisinden daha yüce bir varlığa inanç duymadan ve itaat etmeden yaşamını sürdüremez. İnanç duyanlar bu yükten kurtulmak adına kendilerinden daha güçlü kişileri ararlar ve buna karşılık, bunu aradıkları o kişiler de inanç duyabilecekleri daha da güçlü kişileri ararlar. Ve İşte krallar böyle doğar... Ve işte Tanrılar böyle doğar.