Ubuntu 14.04.2 Empathy Facebook'a bağlanmıyor.

Başlatan erkan.unluturk, 05 Nisan 2015 - 13:09:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

heartsmagic

@erkan.unluturk zaten İngilizce kullanıyormuş, ancak etrafa bakınca başkaları da aynı dertten mustarip. Demek ki buradaki olay dil sorunu değil. Çözüm önerisi neden işe yaramadı bilmiyorum ama.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

kötükurt

Empathy'i kaldırırken ayar dosyaları ile kaldırmıştım, tekrar kurdum. Hesaplarım aynı duruyordu, sorunda aynı şekilde devam ediyor, hesapları açtığımda kapanıyor ve 3 tane hata veriyor, hataları buraya geçemiyorum kopyalanacak şekilde değil. Ubuntu hata ile karşılaştı diyor hatayı raporla yada kapat yazan pencere çıkıyor. Önemli bir sorun değil Thunderbird gibi diğer yazılımlar kullanılabilir.
"Cahil tutarlıdır kendi içinde, kötü olan yarı cahillerdir." İlber Ortaylı

Ketboga

sorun pek çözülecek gibi durmuyor açıkçası eğer yanlış hatırlamıyorsam elementary os luna ilk çıktığında bir süre denemiştim onda böyle bir sorun olmamıştı, isterseniz birde elementary os i deneyin empathy için.
Hiçbir canlı kendisinden daha yüce bir varlığa inanç duymadan ve itaat etmeden yaşamını sürdüremez. İnanç duyanlar bu yükten kurtulmak adına kendilerinden daha güçlü kişileri ararlar ve buna karşılık, bunu aradıkları o kişiler de inanç duyabilecekleri daha da güçlü kişileri ararlar. Ve İşte krallar böyle doğar... Ve işte Tanrılar böyle doğar.

Floki

Aynı sorun bende de var. Konuyu takipteyim.

gecegezen

yanlış yönlendirme olmasın ama artık facebook xmpp desteğini çekti pidgin ve empathyde bu protokol üzerinden bağlanıyordu facebook söhbete şu anlık sadece facebook ve messenger üzerinden bağlanılabiliyor diye biliyoru
Yotube kanalım hepinizi beklerim...
https://www.youtube.com/channel/UCsRQPZxNJKZbfpGy6r97nJw

Floki

Önerebileceğiniz alternatif bir program var mı ?

gecegezen

Maalesef son durumda ben bir program bilmiyorum direk facebok açarak veya android üzerinden kullanıyorum bende
Yotube kanalım hepinizi beklerim...
https://www.youtube.com/channel/UCsRQPZxNJKZbfpGy6r97nJw

jaschar

projectdisco - state of art android distribution .

Floki

Pidgin ve empathy için çalışmadığı konuda belirtilmiş zaten...